Компактний електровелосипед FIIDO D11 зможе проїхати 100 кілометрів на одному заряді

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед жителів міст все більшою популярністю користується всілякий електричний транспорт. Найчастіше можна зустріти людей на електросамокаті або моноколесі, але існують ще й електровелосипеди. Саме до таких належить новий FIIDO D11, який відрізняється значним запасом ходу і компактністю. 

Завдяки легкій рамі з алюмінію FIIDO D11 важить всього 12,9 кг. Крім того, в порівнянні з більш традиційними аналогами він помітно компактніший, а можливість скласти його навпіл і зовсім зводить займане простір до мінімуму. Крім того, кермо також складається, а сидіння опускається, в результаті чого велосипед без проблем поміщається в багажник навіть невеликого автомобіля. Варто також відзначити, що за свій дизайн байк отримав престижну премію Red Dot Award.

Велосипед оснащений 7-ступінчастою коробкою передач Shimano, але при перемиканні на електродвигун є тільки три передачі. Він оснащений двигуном потужністю 250 Вт, що дозволяє розвивати швидкість до 25 км / г. На одному заряді FIIDO D11 здатний проїхати до 100 кілометрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі FIIDO D11 стартують пізніше в цьому місяці на краудфандінговій платформі Indiegogo. Його ціна поки не оголошена, але за передзамовлення виробник обіцяє знижку в розмірі 38%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.