5 відмінних фільмів, для кращого настрою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас впав настрій після виходу на роботу після тривалої квітнево-травневої відпустки, з цим потрібно боротися. Ефективний спосіб – фільми, перегляд яких може моментально підняти настрій і зарядити правильною атмосферою. Підібрали для вас п’ять таких фільмів.

500 днів літа

«500 днів літа» – один з найбільш незвичайних фільмів про кохання, здатний безумно сподобатися навіть тим, хто на дух не переносить подібне кіно. Фільм розповідає історію Тома Хенсена, який займається написанням милих любовних написів для листівок. Сам же молодий чоловік при цьому ніяк не може знайти свою любов. Все змінюється, коли він зустрічає безтурботну і прекрасну Саммер, яку грає чудова Зої Дешанель.

Статус Бреда

Комедія, яка запам’ятається з моментом трагедії з Беном Стіллером у головній ролі. Фільм розповідає історію Бреда – цілком успішного чоловіка, у якого є відмінна робота і любляча сім’я. Однак йому не дають спокою успіхи його однокласників, які стали ще успішнішими. Щоб позбутися відчуття, що він невдаха, Бред намагається здійснити мрію свого сина про надходження в Гарвард.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Країна садів

Режисерський дебют Зака ​​Браффа – неповторного JD з «Клініки» (до речі, ось, що точно можна подивитися для підняття настрою). Фільм «Країна садів» про телевізійного актора Ендрю Ларджмана, що повертається після довгих років відсутності в своє рідне місто на похорони матері. Там він зустрічає дівчину, яка страждає на епілепсію, називається Сем, яка фактично рятує його життя, змушуючи не просто відмовитися від антидепресантів, але й переоцінити своє ставлення до багатьох речей у житті.

1 + 1

Фільм розповідає історію багатого аристократа Філіпа, який виявляється прикутим до інвалідного крісла в результаті нещасного випадку. В якості повсякденного помічника він наймає максимально невідповідну на цю роль людину – який щойно звільнився з в’язниці  темношкірого хлопця Дрісса. Але саме йому вдається змінити на краще розмірене і навіть сумне життя аристократа.

Життя прекрасне

Пронизуюча трагічна комедія «Життя прекрасне» розповідає історію молодого успішного журналіста Адама, який дізнається, що у нього рак. На щастя, у Адама є кращий друг. Саме з його допомогою і підтримкою головний герой приймає діагноз і пристосовується до нового життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.