Експерти Samsung розповіли про основні правила дезінфекції смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти південнокорейської компанії Samsung опублікували звід правил по догляд за смартфоном в період епідемії коронавірусу. Фахівці нагадують, що в ситуації, що склалася чистити і дезінфікувати смартфони необхідно не рідше одного разу на день.

Дезінфекції підлягають і інші «розумні» пристрої, які використовуються після повернення з вулиці. Дуже важливо продезінфікувати пристрій, якщо ваш телефон тримав в руках інша людина. Це пов’язано з тим, що на пластикових, металевих і скляних поверхнях різні віруси можуть виживати до 72 годин.

Експерти навіть підрахували, що в середньому контактують з телефоном від 52 раз на добу. А якщо людина працює в умовах дистанційної роботи, то це число істотно зростає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для дезінфекції краще використовувати тканину з мікрофібри.Її необхідно змочувати спиртом і дистильованою водою.Перед тим як приступити до дезінфекції та чищення, пристрій краще повністю відключити.

Проводити процедуру можна і за допомогою антисептичних серветок.  Чи не заборонено для цих цілей використовувати гель-антисептик, але його потрібно наносити на тканину або серветку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.