7 функцій, які хотілося б побачити в майбутніх iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 2020 року мають отримати функціональність, яку користувачі чекають вже давно, наприклад підтримку 5G-мереж і новий дизайн. Чутки про це ходили серед шанувальників бренду ще до виходу iPhone 11 в вересні минулого року.

Обговорювали і можливість повернення Touch ID, і то, наскільки радикально можуть змінити дизайн, і то, чи позбудеться Apple, нарешті, від «чубчика». Але виходу нових iPhone чекати ще довго, так що можна тільки припускати, які функції в них будуть реалізовані … І озвучувати свої побажання, звичайно ж. Так що представляємо вам 7 функцій які ми вважаємо потрібно реалізувати в майбутніх “айфонах”.

  • Повністю безрамковий дисплей. Щоб позбутися від «чубчика», Apple доведеться придумати, як розташувати модулі камер Face ID під екраном – і далеко не факт, що це трапиться саме в цьому році.
  • Екран з частотою оновлення 90 Гц. Екрани з високою частотою оновлення стали хітом серед Android-смартфонів (наприклад, OnePlus 7 Pro і Pixel 4), і не дарма: анімації на них виглядають неймовірно плавною – як в іграх, так і інтерфейсі телефону.
  • Touch ID в екрані. Face ID нікуди не йде, та ніхто його і не жене. Але непогано було б мати додатковий спосіб біометричної аутентифікації. З чуток, Apple розробляє Touch ID 2.0 для iPhone, але до його випуску справа дійде не раніше 2021 року вважає досвідчений галузевої аналітик Мін-Чі Куо.
  • Портретний режим для зйомки відео. Останні моделі смартфонів Samsung і LG підтримують ефект боке при зйомці відео, але там все далеко від ідеалу. Цілком можливо, Apple скоро включиться в гонку зі своїми новими флагманськими моделями iPhone 12 – чутки про те, що в них з’явиться ToF камера, ходять вже давно.
  • Більший обсяг вбудованої пам’яті. Відео з роздільною здатністю 4K – як звичайні, так і в портретному режимі, – займають купу місця. Було б логічно, якщо для наступних iPhone Apple підняла б мінімум вбудованої пам’яті до 128 Гбайт або, як мінімум, почала пропонувати більше 5 Гбайт місця на iCloud безкоштовно.
  • Зворотня зарядка. Ще одна функція, яку добре було б перейняти у “самсунгивських” Galaxy S10 і Galaxy S20 – можливість заряджати від телефону інші пристрої, наприклад Apple Watch і AirPods.
  • Покращена автономність. Але залишимо поки зворотний зарядку – для початку варто хоча б збільшити час автономної роботи. Так, з кожним роком вона потрохи зростає, але покращувати роботу акумулятора є куди.

Якщо вже не стримувати політ фантазії, було б здорово побачити і складні екрани, і бездротову зарядку на великих відстанях, і голограми, – але поки обмежимося рамками можливого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.