Статті

Топ-4 найочікуваніших смартфони 2020 року

Share

Багато компаній готуються до анонсу своїх смартфонів прямо зараз або до кінця цього року, і серед них є багато моделей, яких з нетерпінням очікують мільйони фанатів, і варто розібратись, яких варто очікувати і нам. 

Google Pixel 5

Компанія Google, як звично, повинна анонсувати нове покоління своїх флагманських камерофонів Google Pixel на чистому Android. Це покоління цікаве в першу чергу тим, що він, ймовірно, стане першим смартфоном з платформою, створеною компаніями Google та Apple. Зараз вже є інформація про їхні спільні розробки в цій області, тому цілком ймовірний вихід цього смартфона вже на новому чіпсеті (всі попередні покоління Google Pixel, нагадаю, виходили на флагманських платформах Qualcomm).

Навіть у тому випадку, якщо компанія Google випустить свій смартфон на платформі Qualcomm, як це було в минулі роки, це все ще один з найцікавіших смартфонів 2020-го року, як мінімум, завдяки флагманській камері, яка з року в рік отримує звання найкращої. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 20/Note 20+

Samsung цього року показала нам нове покоління Galaxy S20, але особисто мені воно здалося невдалим, особливо топова модель – Galaxy S20 Ultra. Вся надія залишилась тільки на флагманські смартфони зі стилусами – Samsung Galaxy Note 20, але, на жаль, в мене є передчуття, що Samsung цей рік загалом пропустить в плані вдалих флагманських смартфонів. 

Скоріш за все, проблем з камерами, які зараз є у Galaxy S20 Ultra, позбутися не вдасться, а саме це є ключовим недоліком дуже недешевего флагмана Samsung. Тому загального ентузіазму щодо нових флагманів Note я не поділяю, хоча те, що він є – факт. 

Huawei Mate 40/Mate 40 Pro

Компанія Huawei дотримується приблизно такої самої політики, як і Samsung, в плані випуску флагманських серій смартфонів двічі в рік. І, як і в ситуації з Samsung, більша частина уваги приділяється саме тій серії, яка виходить у першій половині року (у випадку Samsung це серія Galaxy S, в Huawei – P), а не другій (Galaxy Note та Mate відповідно). 

Цього року компанія Huawei повинна особливо постаратись, випустивши Huawei Mate 40 та Mate 40 Pro, оскільки зараз вони не мають того, що є у всіх конкурентів на ринку – сервісів компанії Google. Це робить смартфони не найкращим вибором для середньостатистичного українського покупця, але вони все одно цікаві для любителів з точку зору технологій, які компанія вперше показує саме в серії Mate. Досить лише згадати динамік в роз’ємі USB-C, зйомку відео в 7680 кадрів на секунду чи реверсивну бездротову зарядку – всі ці технології вперше з’явилися саме в смартфонах Huawei серії Mate. 

iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max/12 Pro Mini

Для компанії Apple цей рік по-справжньому важливий, оскільки саме дванадцяте покоління iPhone повинно стати першим з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. Фанати з нетерпінням очікують iPhone саме цього року, оскільки компанія повинна вперше змінити дизайн фронтальної панелі, чого, нагадаю, не було з 2017-го року. Цього року очікується зменшення моноброви, в якій розташована система сенсорів TrueDepth, а також зміни в основному блоку камер – камер буде все ще 3, але додасться сенсор LiDAR, який ми вперше вже бачили в останньому поколінні iPad Pro. 

Також, окрім минулорічних звичайної номерної моделі, Pro-версії та Pro Max- версії, цього року ми, як запевняють інсайдери, побачимо ще й новий iPhone Mini. Цей смартфон повинен виступити варіантом для покупки тим людям, які хочуть смартфон форм-фактору iPhone 7, але в оновленому дизайні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024