Як зняти забутий пароль з телефону iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім відомо, що люди ставлять пароль що б захистити свій телефон. Але раптом в один момент хтось може забути свій код-пароль. Купувати через це новий телефон і заплатити купу грошей не треба, можна просто скинути свій пароль. Але прочитавши цю статтю, ви будете знати, як же зняти свій забутий код-пароль з iPhone.

З початку потрібно завантажити або відкрити програму ITUNES на комп’ютері, вона скачується через інтернет. Потім нам потрібно під’єднати свій iPhone на якому ви забули пароль до свого комп’ютера. Пізніше натиснути на іконку із зображенням телефона який знаходитися в лівому, верхньому кутку. Після цього вам буде запропоновано «що ви хочете зробити зі своїм iPhone» потрібно натиснути кнопку «відновити» і вибрати з резервної копії, резервна копія допоможе зберегти свої дані на своєму iPhone.

Скидання пароля почалося, але воно може зайняти чимало часу (приблизно від 1 до 2 годин), будьте готові до цього!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли пройде деякий час комп’ютер вас запитає ви хочете «Запустити як новий свій iPhone» або «Відновити з резервної копії», вам потрібно вибрати «Відновити з резервної копії, так як ви її робили.

iPhone закінчив скидання код-пароля, ви можете знову ним користуватися! Тепер ви знаєте як можна скинути свій забутий код-пароль з смартфона!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.