Який смартфон Xiaomi вибрати на початку 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Xiaomi в останні роки є однією з лідируючих в сфері смартфонів. І саме тому зараз перед багатьма покупцями, які хочуть придбати гаджет від Xiaomi стоїть питання на що звернути увагу і як не зробити помилку при виборі. І зараз ми розповімо про деякі моделі з різних цінових категорій.

Xiaomi Redmi 8 3/32 GB

Якщо ви шукаєте недорогий смартфон, то ця модель безумовно Вас зацікавить. Досить красивий дизайн, який раніше ми не могли побачити у бюджетних смартфонів. Кришка пластикова, але і на багатьох гаджетах подорожче часто застосовується це рішення. На задній кришці знаходиться дактелоскоп, а поруч з ним подвійна камера, яка проявляє себе досить добре (згідно вартості цього девайса).

Для даного сегмента варто досить непоганий процесор Qualcomm Snapdragon 439. На жаль для любителів функції NFC, в даному смартфоні її не реалізоване, але ще можна помітити досить пристойний акумулятор ємністю п’ять тисяч і мАг, який підтримує функцію швидкої зарядки. Ціна в середньому становить 3499 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi 9T 6/64 GB

Тепер розглянемо рішення дорожче, але одне з найцікавіших в своєму ціновому сегменті. А цікаве воно через те, що потужний смартфон з відмінним функціоналом і досить цікавими характеристиками обійдеться Вам за порівняно невелику суму.

Вас чекає високопродуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 730, 6 гігобайт оперативної і 64 Гб вбудованої пам’яті. Досить цікаво реалізували розташування фронтальної камери, яка виїжджає з корпусу. А це зроблено через FullView-дисплей, на якому немає ніяких вирізів. Також досить круто себе проявляє тилова камера з потрійним модулем.

У цьому смартфоні стоїть акумулятор на 4000 мАг з функцією швидкої зарядки, в даній моделі вже є NFC, що є великим плюсом. І хочеться відзначити 6,39-дюймовий дисплей.

Xiaomi Mi Note 10 6/128 GB

Ця модель підійде Вам, якщо смартфон потрібен для якісних фотографій. Хоч це і не флагман, але один з кращих в своєму сегменті!

Камера з 5-ма модулями: присутня оптична стабілізація і наближення. У основного тракту відео і фото обробки є можливість фіксації зображення з якістю 108 МП! Але потрібно згадати, що даний режим використовується для детальної зйомки. У стандартному режимі роздільна здатність змінюється користувачем. Оптика з достатньою світлосилою дає можливість зйомки в умовах з недостатнім освітленням.

Акумулятор на 5260 мАг, великий 6,47-дюймовий екран і процесор Qualcomm Snapdragon 730G також повинні Вас порадувати. Ціна буде 13 499 гривень.

Xiaomi Mi Max 3 4/64 GB

Цей смартфон підійде любителям великого екрану і потужної батареї. Адже все сімейство Mi Max виділяється великими розмірами екрану і потужною батареєю.

У даній моделі дисплей 6,9-дюймовий, а акумулятор ємністю 5500 мАг. Потрібно згадати про те, що є можливість збільшення обсягу пам’яті до чверті террабайта суміщений зі слотом для другої сім карти. Також в смартфоні стоїть чіпсет Qualcomm Snapdragon 636. Дактилоскоп знаходиться на задній кришці. В цей гаджет немає модуля NFC. Але за своїми габаритами він більше підходить для зручного перегляду фільмів і відео або виконання якоїсь роботи. Це досить бюджетний варіант, адже на сьогодні вартість смартфона становить біля 6 000 гривень.

То який же смартфон вибрати?

У висновку варто сказати, що даний рейтинг смартфонів складений виходячи з характеристик даних пристроїв і відгуків користувачів, які вже користуються цими девайсами. При покупці варто враховувати ціну на пристрій (в даному рейтингу ми розглянули гаджети з різних цінових категорій) і для чого купується смартфон. Адже у компанії Xiaomi є безліч моделей з різною ціною і різним функціоналом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.