IT-експерт розповів, як зарядити смартфон лише за 20 хвилин

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Не можу не поділитися крутим лайфхаком, як зарядити свій смартфон всього за 20 хвилин! Це справжній порятунок для тих, у кого постійно не вистачає часу. Якщо вимкнути телефон, поки він заряджається, то батарея заповниться до 100% всього за чверть години. А якщо гаджет залишити увімкненим, він продовжує гасити енергію на різні дрібниці — пошук мережі, повідомлення, дзвінки. І через це зарядка затягується.

Реклама

Зрозуміло, що не завжди є можливість вимкнути телефон. Тоді просто переведіть його в режим польоту. Це теж допоможе йому зарядитися швидше.

Я помітив, що заряджати смартфон від розетки набагато ефективніше, ніж через USB від ноутбука — різниця просто разюча. І ще корисно закрити всі зайві програми та зменшити яскравість екрана, щоб максимально використати швидкість заряджання.

А щоб батарея прослужила довше, варто стежити за рівнем заряду. Не слід доводити до нуля, краще підтримувати його вище 40%. А от заряджати до 90% — це ідеальний варіант. Таким чином, акумулятор точно витримає довше!

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ