5 небезпечних об’єктів, поруч з якими ваш смартфон може постраждати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони стали невід’ємною частиною нашого життя: ми носимо їх у кишенях, сумках, кладемо поруч з ліжком або на робочому столі. Однак, важливо знати, що розташування вашого мобільного гаджета має значення, особливо коли поруч є певні предмети. Експерти визначили п’ять речей, які можуть негативно вплинути на ваш смартфон або навпаки – на їх функціонування. Ось ці предмети та пояснення, чому вони небезпечні:

Реклама

Металеві та гострі предмети. Коли ви кладе смартфон у кишеню чи сумку, переконайтеся, що поруч немає ключів, монет, шпильок або інших металевих предметів. Вони можуть подряпати екран або корпус вашого пристрою.

Магніти. Йдеться не лише про звичайні магніти, а й про будь-які предмети, що містять магніти, такі як навушники. Магніти можуть вплинути на роботу вашого телефона та пошкодити його внутрішні компоненти.

Кредитні картки. Тримайте картки подалі від смартфона, оскільки магнітні смуги на картках можуть зазнати впливу від електроніки і в результаті розмагнітитися, що призведе до їх неактивності.

Рідини. Будьте обережні з водою, парфумами чи іншими рідинами, які можуть пролитися і потрапити у роз’єми телефону. Навіть смартфони з водонепроникними властивостями не слід піддавати волозі, оскільки це може викликати окислення внутрішніх компонентів.

Теплові джерела. Не кладіть смартфон поруч з батареями або іншими предметами, що виділяють тепло. Високі температури негативно впливають на акумулятор, що може зменшити його термін служби та швидкість заряджання.

Також варто уникати залишати смартфон під прямим сонячним промінням, оскільки висока температура може завдати шкоди пристрою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ