Телефон завис: прості і ефективні способи відновлення роботи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони з операційною системою Android є одними з найпопулярніших у повсякденному використанні, і хоч вони пропонують безліч корисних функцій, не позбавлені недоліків. Як і будь-які інші смартфони, вони можуть інколи зависати.

Реклама

Експерти радять при зависанні телефону перш за все спробувати перезавантаження. Це допоможе закрити всі запущені програми та очистити тимчасові файли, що може усунути проблему. Для пристроїв із знімними батареями корисним буде її виймання, яке часто може вирішити ситуацію.

Якщо ваш пристрій не реагує на стандартні спроби перезавантаження, спробуйте виконати примусовий перезапуск. Залежно від моделі, це зазвичай передбачає натискання та утримання кнопки живлення разом з кнопкою регулювання гучності (верхньою або нижньою) протягом 5-7 секунд.

Навіть якщо телефон перезавантажиться, проблема зависання може не зникнути. Щоб запобігти повторенню ситуації, вам слід:

  • Очистити розділ кешу.
  • Оновити систему.
  • Видалити проблемні програми.

Ці дії можна виконати, завантаживши телефон у безпечному режимі, який тимчасово вимикає всі сторонні програми. Якщо телефон продовжує зависати, можливо, вам доведеться звернутися до сервісного центру для професійної діагностики та ремонту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtelegraf.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ