Експерт поділився простими методами заощадження заряду смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Щоб ваш смартфон не розряджався занадто швидко, варто звертати увагу не лише на використання додатків, а й на їхню діяльність у фоновому режимі. Наш експерт рекомендує стежити за тим, які додатки споживають енергію навіть тоді, коли ви не користуєтеся телефоном. Зокрема, карти з геолокацією, соціальні мережі та відеоплеєри є основними “споживачами” заряду, навіть коли вони працюють у фоновому режимі.

Реклама

Козаков також наголошує, що максимальна яскравість екрана сильно витрачає заряд і може призводити до перегріву. Краще регулювати яскравість залежно від освітлення: збільшувати її на сонці та зменшувати у темряві. Висока температура навколишнього середовища та виконання ресурсомістких завдань також сприяють швидкому розряду батареї. Використання неоригінальних зарядок може призвести до перегріву через неправильне регулювання напруги.

Для збереження заряду вимикайте непотрібні пуш-повідомлення та вмикайте режим енергозбереження. Корисно обмежувати фонові дані, вимикати динамічні шпалери та регулярно оновлювати програмне забезпечення телефону. Слідкуйте за станом акумулятора, не допускайте заряду опускатися нижче 20% та уникайте зарядки на ніч. Ці прості заходи допоможуть продовжити життя вашої батареї.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ