Як пришвидшити смартфон за декілька хвилин – три способи

Час читання: < 1 хв.
Як пришвидшити смартфон за декілька хвилин - три способи

Повільна робота телефону може бути пов’язана з різними проблемами. Існує безліч лайфхаків про те, як з ними боротися. Але найпростіші рішення, як правило, ефективні в більшості випадків.

РЕКЛАМА

Telegraph зібрав 3 основних лайфхаки про те, як прискорити роботу телефону. Вони можуть допомогти як сучасним смартфонам, так і старим моделям.

Очистіть кеш додатків

Очищення кешу додатків звільняє пам’ять і дисковий простір, що прискорює роботу вашого телефону. На Android перейдіть до Налаштування > Програми > Виберіть Програми > Пам’ять > Очистити кеш. На своєму iPhone перейдіть до “Налаштування” > “Загальні” > “Пам’ять iPhone ” > виберіть” Програми ” > “завантажити програми”.

Закрийте фонові додатки

Занадто багато програм, що працюють у фоновому режимі, може призвести до зменшення обсягу пам’яті та обчислювальної потужності вашого телефону. У меню “нещодавно використані програми” посуньте курсор миші на програму, яку ви не використовуєте, щоб закрити її.

Перезавантажте смартфон

Просте перезавантаження може очистити пам’ять телефону та закрити всі несправні програми та процеси, які можуть уповільнити його роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtelegraf.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.