Названо критичні помилки під час використання бездротової зарядки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Зараз бездротова зарядка стає все популярнішою серед користувачів різних гаджетів. Однак важливо цією функцією правильно користуватись.

Реклама

Багато флагманських смартфонів сьогодні мають підтримку бездротової зарядки. Але перед покупкою переконайтеся, що модель телефону сумісна з вибраною зарядкою. Для цього необхідно, щоб апарат підтримував стандарт Qi. Якщо підтримки цього стандарту немає, можна купити спеціальний перехідник.

Сьогодні популярністю користуються бездротові зарядні пристрої від Apple (MagSafe Charger), Baseus, Samsung. Можна спробувати придбати бездротову зарядку для автомобіля з магнітним утримувачем. Так ви можете заряджати телефон під час поїздок.

Важливо, щоб під час заряджання смартфон перебував у центрі пристрою. Інакше він може відключитися від джерела живлення. Це сприятиме перегріву акумулятора, нестабільній зарядці.

Часто люди намагаються зарядити смартфон у товстому чи металевому чохлі, з картами чи монетами на задній панелі. Це може призвести до неправильної роботи заряджання та пошкодження батареї телефону.

Також рекомендується користуватися лише офіційно авторизованими зарядними пристроями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ