Як продовжити термін служби акумулятора вашого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви хочете, щоб акумулятор вашого смартфона служив набагато довше, щоб вам не доводилося турбуватися про те, що його доведеться міняти раніше, ніж це необхідно, з відповідними витратами, є кілька речей, які ви можете легко виконати та які допоможуть йому прослужити довше.

Якщо ви хочете дізнатися, що можна зробити, щоб довгий час не змінювати акумулятор або мобільний телефон, або що робити, щоб не доводилося частіше заряджати його, тому що з кожним днем ​​він працює все менше і менше, ось кілька рекомендацій, які допоможуть вам.

Використовуйте оригінальний зарядний пристрій

Під час заряджання мобільного телефону слід вибирати оригінальний зарядний пристрій та кабель для телефону, оскільки вони гарантують максимальну безпеку. Будьте обережні, не всі з них підходять, і навіть якщо це оригінальні моделі може статися так, що деякі з них не сумісні з вашим мобільним телефоном. Якщо зарядний пристрій поставляється в коробці при покупці, це найкращий варіант.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви використовуєте неоригінальні аксесуари, особливо якщо вони низької якості, тому що ви вибрали дешеві альтернативи, це може вплинути не тільки на час роботи акумулятора, але і на ваш телефон, а в деяких випадках порушити фізичну цілісність людини.

Якщо у вас немає можливості придбати оригінальні аксесуари, знайдіть щось дуже хорошої якості, що дасть вам максимальні гарантії.

Повільна зарядка

Неможливо заперечувати, що швидка зарядка зручна, оскільки ваш мобільний телефон буде доступний набагато раніше, у деяких моделях смартфонів навіть менш ніж за 15 хвилин. Проте швидке заряджання впливає на термін служби акумулятора та знижує загальну довговічність.

Тому краще використовувати цей тип зарядки. Ми також рекомендуємо використовувати режим інтелектуальної зарядки, якщо він є у вашому телефоні, наприклад, якщо ви збираєтеся залишити його заряджатися на ніч, щоб він заряджався повільніше. Це продовжить термін його служби.

Найкраще використовувати повільну та постійну провідну зарядку, тому також слід уникати зарядки в автомобілі або бездротової зарядки. Іноді це можна робити, але повільна зарядка за допомогою зарядного пристрою є кращим варіантом.

Не користуйтеся смартфоном під час заряджання

Краще не користуватися телефоном під час заряджання, оскільки це впливає на його роботу і батарея буде розряджатися, тому процес заряджання займе більше часу. Найкраще почекати, тому, якщо є можливість, зробіть це в той час, коли ви не користуватиметеся телефоном, наприклад, уночі, коли ви спите.

Крім того, хоч це і не обов’язково, бажано робити це при вимкненому телефоні. Якщо можливо, зніміть чохол, щоб він не перегрівався, оскільки іноді цей аксесуар також впливає на акумулятор смартфона.

Не заряджайте смартфон до 100%

Хоча деякий час тому рекомендувалося повністю заряджати акумулятор, щоб він прослужив довше, насправді це зовсім небажано. Не тільки не слід заряджати його до 100%, але й рекомендується робити це за певних рівнів заряду батареї. Найкраще заряджати батарею в діапазоні від 20 до 80%, тому коли вона наближається до 20%, це найкращий час для її зарядки, але не повної, а коли вона досягне 80%.

Хоча спочатку вам може бути важко розрахувати час, необхідний для цього, незабаром ви звикнете і тим самим допоможете мобільному акумулятору працювати довше.

Враховуючи, що заміна акумулятора коштує дорого, не як раніше, коли можна було легко замінити батарею, а запчастини були дешевшими, варто взяти це на озброєння. Крім того, ви допоможете максимально збільшити автономність і зможете робити з телефоном все, що захочете, не переймаючись тим, що він швидко розрядиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.