З яким екраном вибрати новий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви думаєте про покупку нового мобільного телефону, то екран, яким він оснащений, є основним фактором для отримання незабутнього досвіду користувача. Тому ми розповімо вам, на які аспекти слід звернути увагу при ухваленні остаточного рішення щодо вибору дисплея.

Можливо, ви думаєте про те, чи є дозвіл найважливішим, чи краще вигнутий або плоский екран, яка яскравість, чи піклується він про ваш зір, чи ви розглядаєте певні аспекти, які будуть залежати від ваших потреб, переваг та бюджету, яким ви маєте в своєму розпорядженні для придбання нового мобільного телефону.

У будь-якому випадку ми розповімо вам про основні принципи, щоб у вас був хороший мобільний телефон відповідно до вашого бюджету з екраном, що забезпечує оптимальну якість перегляду. Хочете дізнатися, який екран повинен мати ваш новий смартфон, тоді продовжуйте читати наше керівництво.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AMOLED-екран

Завдяки екрану AMOLED ви зможете насолоджуватися яскравішим, чіткішим та ефективнішим зображенням. Крім того, чорний колір більш насичений, а при використанні темних кольорів на екрані споживається менше енергії. AMOLED-панелі забезпечують найкраще відображення кольорів. Це великий стрибок між РК чи іншими панелями. Навіть дисплеї AMOLED, OLED та Super AMOLED мають свої відмінності.

Крім того, панелі гнучкі та згинаються, тому у вас буде більше моделей телефонів на вибір. З іншого боку, ви можете користуватися режимом Always On Display, щоб отримувати корисну інформацію з першого погляду, споживаючи менше енергії.

Частота оновлення щонайменше 90 або 120 Гц

Частота оновлення важлива для оптимального перегляду, тому мінімальна частота, яку варто розраховувати, становить 90 Гц. Якщо у вас більший бюджет або телефон, що вас цікавить, має частоту 120 Гц або вище, тим краще.

З такими показниками ви отримаєте більш плавні та оптимальні відчуття від дотику. Чим більше разів на секунду оновлюється зображення, тим краще, і саме в цьому полягає значення частоти оновлення. Рухи виглядають плавнішими, а зміни на екрані відбуваються швидше.

Стійкість завдяки склу Corning Gorilla Glass

Це стійке скло, яке відрізняється своїми чудовими характеристиками та дозволить вам довше користуватися своїм мобільним телефоном, не боячись пошкодити екран. Gorilla Glass – це бренд хімічно посиленого скла, яке випускається у вигляді тонкого, міцного прозорого листа. Чим краща і досконаліша модель скла, тим кращі її характеристики, тому важливо, щоб ви також звернули увагу на те, яка модель є у нового телефону.

Наприклад, Gorilla Glass Victus витримує падіння з висоти до 2 метрів на тверду поверхню, а Victus 2 стало ще кращим. У будь-якому випадку, ці моделі стійкі до подряпин та тріщин, що робить їх найкращим вибором, коли ви замислюєтеся про екран нового мобільного телефону. Навіть якщо ваш бюджет не дозволяє придбати найсучасніший мобільний телефон, ви не помилитеся, купивши якісну панель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.