Найсмішніші та найбезглуздіші гаджети у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкажемо про 10 найсмішніших, безглуздих або просто марних гаджетах, які існують у реальному житті.

Перекладач для собак

Японська технологія створена, щоб дізнатися, про що «каже» домашній вихованець. Зовні виглядає як невелика рація, яка записує гавкіт собаки, а потім шукає збігу у своїй базі. Як нескладно здогадатися, як переклад видається випадковий варіант, наприклад, «я голодний» або «хочу гуляти». Гаджет хоч і кумедний, але безглуздий. При цьому бажаючі протестувати роботу перекладача з «собачого» можуть обійтися і безкоштовними мобільними програмами (не рекомендуємо витрачати на цей час).

Камінь – домашній вихованець

Кумедний гаджет, призначення якого відсутнє спочатку. Є штучним каменем на дроті, який підключається до комп’ютера або ноутбука через USB-порт. Пристрій не виконує жодних функцій, а виробником позиціонується як універсальний домашній вихованець: він не просить пити чи їсти, але також нічого і не робить.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подовжувач пальця

Власники смартфонів із великим та широким екраном часто скаржаться, що їм складно дотягуватися до протилежного краю дисплея однією рукою. Японська компанія вирішила цю проблему і створила подовжувач великого пальця. Гаджет є спеціальною накладкою, що додає пальця кілька сантиметрів довжини. На кінці розташовується провідник (на нього реагує дисплей смартфона), що дозволяє натискати будь-яку область екрана при використанні телефону однією рукою.

Телефонна трубка для смартфона

У спробі зробити телефонні дзвінки з мобільника зручнішими та комфортнішими створювалися сумнівні пристрої. Телефонна трубка на дроті – одна з них. Гаджет підключається до смартфона через роз’єм для дротових навушників і зовні не відрізняється від трубки звичайного стаціонарного телефону. Насправді є вкрай безглуздим придбанням і підходить хіба що пробудження ностальгічних почуттів чи дитячих ігор.

Парасолька-дрон

На верхню частину дрона встановлена ​​відкрита парасолька, а сам пристрій оснащений GPS-модулем, який відстежує місце розташування власника. Достатньо налаштувати програму, щоб парасолька-дрон слідувала за людиною, ширяючи над її головою і захищаючи від дощу. Проблема гаджета полягає не тільки в тому, що будь-яке відхилення призведе до потрапляння дощу на власника, а й у невеликій автономності – на одному заряді дрон протримається лише 30 хвилин.

Селфі-тостер

Американська компанія Vermont Novelty Toaster визнала, що потенціал тостів розкритий не повністю, тому винайшла гаджет для створення селфі на хлібі. Покупець отримує не лише тостер, а й персоналізований металевий трафарет. З його допомогою на тостах залишається зображення особи власника чи будь-якої людини, фотографія якої використовувалася для створення трафарету.

Утримувач смартфона на ліжко

Гаджет призначений для любителів використовувати смартфон у ліжку, лежачи на спині. Багато хто стикався з ситуацією, коли розслаблена рука не утримує мобільний пристрій, і він падає прямо на обличчя власника. Смартфон кріпиться до тримача, а сам власник — до ліжка чи стіни (іноді взагалі до шиї людини). Насправді виходить досить громіздка і по-дитячому безглузда конструкція.

Робот, який приносить туалетний папір

Розумні пристрої для будинку серйозно полегшують життя, але деякі з них хоч і кумедні, але марні. Компанія Charmin, що виробляє туалетний папір, розробила компактного двоколісного робота — це маля може принести рулон туалетного паперу, коли старий закінчився. Як при цьому робот повинен завантажувати її на себе, залишається загадкою.

Розумна вилка

Не набрати вагу допоможуть розумні гаджети для кухні. Виделка, розроблена французьким інженером, починає вібрувати, коли власник використовує її надто швидко. За допомогою вібрації гаджет дає зрозуміти, що варто їсти повільніше – такий прийом, за задумом виробника, дозволяє власнику з’їдати менше і відчувати насичення раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.