12 порад від колишнього співробітника Apple, які допоможуть продовжити час автономної роботи iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час автономної роботи iPhone завжди викликав занепокоєння у будь-якого користувача. Побоювання, що акумулятор цих смартфонів Apple розрядиться занадто швидко, часто призводять до пошуку порад про те, як збільшити час роботи цих пристроїв.

Нещодавно колишній співробітник Apple Тайлер Морган поділився в TikTok 12 порадами щодо збереження часу автономної роботи iPhone, які стали вірусними в цій відомій соціальній мережі – вони набрали майже 12 мільйонів переглядів.

Насамперед, Морган радить вам обирати ті способи, які відповідають вашим уподобанням і потребам, оскільки деякі з них можуть вплинути на загальну функціональність пристрою. Вибирайте ретельно, а головне – з розумом. Усі вони допомагають поліпшити час автономної роботи телефона, але не варто використовувати їх усі одночасно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

12 порад, які допоможуть запобігти швидкій розрядці акумулятора вашого iPhone

  1. Не заряджайте акумулятор до 100%. Якщо робити це постійно, термін служби акумулятора з часом може скоротитися. Підтримуйте заряджання в діапазоні від 20 до 80%, це допоможе збільшити термін служби батареї.
  2. Не ставте телефон заряджатися на ніч. Це може піддати його впливу постійної напруги, що негативно позначиться на роботі через деякий час.
  3. Заряджайте до 80%. У деяких моделях iPhone можна обмежити зарядку до 80%, що допоможе зберегти здоров’я батареї.
  4. Вимкніть фонову активність для деяких програм. Запобігання роботі програм у фоновому режимі може знизити споживання енергії, особливо для програм, які не завжди потребують оновлення.
  5. Вимкніть або обмежте використання служб позиціонування. Програми, які постійно використовують служби позиціонування, можуть швидко розряджати акумулятор. Рекомендовано вимкнути ці служби для програм, які не використовуються.
  6. Налаштуйте яскравість екрана або встановіть автоматичний режим. Зменшення яскравості екрана або його автоматичне регулювання залежно від умов освітлення допомагає заощаджувати енергію.
  7. Вимкніть функцію «Підняття для активації». Функція “Підняття для активації” включає екран, коли ви берете iPhone до рук.
  8. Встановіть автоблокування на 1 хвилину. Зменшення часу до автоматичного блокування екрана допомагає заощадити заряд батареї, не дозволяючи екрану залишатися увімкненим, коли він не використовується.
  9. Вимкніть функцію «Привіт, Siri». Ця функція, бажаєте вірте, бажаєте ні, змушує iPhone постійно прослуховувати команди, тому її відключення дозволяє заощадити заряд батареї за рахунок зниження активності віртуального помічника.
  10. Вимкніть Bluetooth. Якщо ви не використовуєте пристрої Bluetooth, вимкнення цієї функції також допоможе заощадити заряд батареї.
  11. Увімкніть функцію «Зменшення руху». Ця функція зменшує кількість анімації та ефектів руху в системі, що дозволяє заощаджувати енергію та робить інтерфейс більш ефективним.
  12. Обмежте частоту кадрів до 60 Гц. Зниження частоти кадрів до 60 Гц дозволяє заощаджувати енергію на деяких моделях iPhone, що підтримують більш високу частоту оновлення.

Морган налаштував на своєму iPhone деякі параметри, наприклад, обмежив частоту кадрів до 60 Гц, встановив автоблокування на 1 хвилину і відключив функції, якими він не користується регулярно, наприклад «Привіт, Siri». Як уже говорилося вище, кожен користувач може налаштувати ці параметри відповідно до своїх уподобань і навичок користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.