Названо найпопулярніші запитання користувачів про Windows 10 і Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що найбільше цікавить наших клієнтів? Ось відповіді на найпопулярніші запитання.

Оновлюватися до Windows 11 чи не варто

Нова ОС Windows 11 вирізняється стильнішим і зручнішим інтерфейсом, а також стабільнішою роботою і кращою продуктивністю. При цьому користувачам пропонується 10 діб на випробування новинки, після чого можна відкотитися назад до Windows 10, якщо звична і перевірена ОС вас більше влаштовує.

Яка ОС краща

На думку користувачів та експертів перевага Windows 11 не настільки значна. Головним плюсом цієї ОС є оригінальний і елегантний зовнішній вигляд. При цьому слід розуміти, що компанія Microsoft не здійснюватиме глобальних оновлень “десятки”, тоді як у Windows 11 перспективи подальшого розвитку більш райдужні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як оновити Windows 10 до Windows 11

Для переходу на нову ОС необхідно увійти в центр оновлення Windows 10 і підтвердити операцію “Завантажити та встановити”. У разі, коли ПК не відповідає необхідним мінімальним параметрам для встановлення Windows 11, потрібно перейти за гіперпосиланням “Перевірка працездатності ПК”, після чого провести встановлення через BIOS, де в пункті TPMState потрібно вказати enable. Такі дії дають змогу встановити ОС і використовувати її надалі без проблем.

Як оцінюють Windows 10 і Windows 11 фахівці

У новій ОС від Microsoft є явні переваги перед Windows 10, проте їх не так багато і вони не настільки істотні. З цієї причини зараз не можна назвати жодної вагомої причини для переходу з “десятки” на Windows 11, особливо якщо вона вас до цього повністю влаштовувала. Експерти вважають, що користувачі Windows 10 цілком можуть дочекатися виходу Windows 12, не оновлюючись до 11-ї версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.