Названо переваги вступу в еру роздільної здатності 8K

Названо переваги вступу в еру роздільної здатності 8K
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги 8K-телевізорів виходять далеко за межі роздільної здатності, оскільки вони є продуктом преміум-класу з надтонким екраном – до 1,5 см завтовшки.

Full HD, UHD, 4K і 8K

Існує багато позначень для рівнів роздільної здатності сучасних телевізорів, що часто може збити з пантелику при покупці нового продукту. Зрештою, які ж відмінності між ними? Яким функціям варто віддати перевагу? Безсумнівним у цих питаннях є те, що ті, хто шукає найвищу якість зображення і звуку, повинні ознайомитися з повним спектром можливостей 8K, найвищої роздільної здатності, доступної на ринку. 8K – відносно нова технологія, тому люди все ще мають питання і занепокоєння щодо її переваг.

Переваги телевізорів 8K виходять за рамки роздільної здатності, оскільки це продукти преміум-класу з ультратонкими екранами товщиною 1,5 см, сучасним оздобленням і безрамковими екранами нескінченності. Процесори в деяких 8K-телевізорах навіть потужніші, ніж у моделях з нижчою роздільною здатністю, з можливістю покращувати зображення і яскравість при масштабуванні майже до 8K за допомогою штучного інтелекту з 64 нейронних мереж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інвестиції в цю категорію обладнання – це інвестиції в телевізори, які відповідають як сьогоденню, так і майбутньому: за даними Persistence Market Research, світовий ринок телевізорів з роздільною здатністю 8K зросте на 60,1% протягом 10 років. Це пристрій, який дозволить споживачам насолоджуватися фільмами, телепрограмами та відео з роздільною здатністю 33 мільйони пікселів, що в чотири рази перевищує роздільну здатність телевізора з роздільною здатністю 4K. Що ще більш дивно, ера 8K-контенту настала і для комп’ютерних ігор, адже відеокарти від NVIDIA та AMD підтримують таку якість зображення.

Нинішнє покоління ігрових консолей з більш потужним апаратним забезпеченням готове отримати ігри з роздільною здатністю майбутнього. Одна з найочікуваніших ігор року, Lies of P, виробництва NEOWIZ, буде випущена з підтримкою 8K. Такі продюсерські компанії, як Abdallah Brothers, які нещодавно уклали партнерство для виробництва відео у цій роздільній здатності, є ще одним прикладом виробництва кінематографічного контенту у якості 8K. Навіть стрімінг починає входити в цю нову еру, з епізодами і трейлерами, знятими в цій роздільній здатності.

Занурення є найбільш вирішальним фактором при виборі телевізора з роздільною здатністю 8K. Окрім перегляду фільмів і телепрограм з приголомшливим зображенням, якість звуку цих пристроїв також була покращена, щоб підкреслити, що вони є найбільш досконалими продуктами на ринку. Деякі моделі оснащені технологією Sound in Motion Pro, яка разом з Dolby Atmos створює 3D-звук, що ставить користувача в центр подій. На додаток до ультрареалістичного зображення, ультратонких екранів і сучасного дизайну, ці функції роблять 8K Smart TV обов’язковими для тих, хто любить технології та найсучасніші аудіовізуальні враження.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.