Що робити і куди дзвонити, якщо банкомат “зажував” картку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буває так, що через технічний збій банкомат може зажувати вашу картку і не повертати її після операції. Є кілька кроків, які потрібно зробити, якщо це сталося з вашою картою. “Телеграф” вже розповідав, як зняти готівку без банкомату, а сьогодні ділиться, що потрібно зробити, якщо банкомат проковтнув картку і не віддає.

Є багато причин, чому банкомат може не повертати картку, пише rbc.ua. Однак, якщо це вже сталося, то потрібно зайнятися поверненням картки, або ж заблокувати її та звернутися до банку за новою.

Що робити, якщо банкомат “зажував” картку

Дзвінок на гарячу лінію

У кожному банку є гаряча лінія для звернення клієнтів. Номер цієї гарячої лінії ви зможете знайти прямо на банкоматі, на сайті банку або в мобільному додатку. Розкажіть оператору про свою проблему і він підкаже, що робити далі. Можливо, доведеться заблокувати карту відразу, а потім піти в банк за отриманням нової.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заблокувати карту

Одним із варіантів вирішення проблеми може стати блокування картки, щоб ніхто не отримав доступу до вашого рахунку. Це можна зробити самостійно в мобільному додатку або на сайті банку, а також під час дзвінка на гарячу лінію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.