Експерти назвали 7 найбільш непотрібних програм Windows

Експерти назвали 7 найбільш непотрібних програм Windows
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наявність непотрібного ПЗ на ПК може істотно пригальмовувати роботу операційної системи, не кажучи вже про те, що такі програми просто займають місце на вінчестері, не приносячи реальної користі. Тому сміливо видаляємо непотрібні програми Windows з комп’ютера або лептопа з ОС Windows10.

μTorrent

Ще не так давно це був дуже популярний і затребуваний інструмент для закачування торрентів, який сьогодні напружує всіх нав’язливою рекламою і різними банерами. Гідною альтернативою можуть стати безкоштовні Transmission і qBittorrent, де немає реклами зовсім.

Media Get

Торрент-клієнт з інтегрованим пошуковиком контенту. Ця програма постійно глючить, викидає рекламу і пропонує відкрити сумнівні сайти. Фахівці радять змінити це ПЗ на тандем qBittorrent і VLC, де подібних проблем не виникає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

DriverPackSolution

Збірник драйверів для налаштування ПК, який, як і інші набори драйверів, для користувачів Windows10 є абсолютно даремним, оскільки нова операційка від “Майкрософт” самостійно визначає і викачує необхідні для її стабільної та коректної роботи драйвери.

WinRAR/WinZip

Сьогодні доцільність скачування і встановлення даних, колись дуже популярних, архіваторів вельми сумнівна. Хорошою альтернативою цим програмам є більш швидкий і простий PeaZip, який відрізняється відкритим вихідним кодом.

RevoUninstaller

ПЗ для видалення програм, функції якого сьогодні повністю бере на себе ОС Windows10, а точніше, її додаток під назвою “Очищення диска”.

IObit SmartDefrag

Усі, колись популярні, дефрагментатори просто втрачають свою актуальність, якщо йдеться про комп’ютери та інші девайси, в яких використовуються твердотільні накопичувачі.

DAEMONTools

Ще одна даремна сьогодні програма, функціонал якої, а саме, підключення образів дисків, реалізовано в ОС Windows10.

Також для тих, хто користується пристроями з Windows10 абсолютно даремними також є різні програми:

  • оновлювачі та інсталятори ПЗ;
  • зайві браузери;
  • додатки для скачування;
  • сторонні антивіруси й антишпигуни;
  • програми від Stardock та їхні аналоги.

Видалення непотрібних програм Windows очистить пам’ять і поліпшить ефективність роботи вашого комп’ютера.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.