Топ-3 нейромережі, які допоможуть оживити просте фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу відзначимо, що важливо грамотно підбирати фотографії, щоб нейромережа, яка обробляла фото, змогла ефективно з ними працювати. Фахівці радять брати знімки з однією людиною, обличчя якої анфас або повернуто не більше ніж на 3/4. Крім того, бажано, щоб фон був контрастним і простим, а сам знімок – з високою роздільною здатністю.

Що ж до самих нейромереж, які добре справляються з пожвавленням фото, то тут увагу слід приділити наступним трьом варіантам.

Читайте Пікс

Ця платформа є умовно безкоштовною. Сервіс характеризується граничною простотою та зручністю використання. Для роботи користувачеві потрібно сформувати обліковий запис, після чого йому буде нараховано 100 безкоштовних кредитів, які можна витратити на експорт у високому дозволі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нейросеть LeiaPix передбачає безкоштовний експорт відео у форматі MP4 з роздільною здатністю до 720p. Можливості платного та безкоштовного експорту сильно відрізняються. тому користувач сам вибирає, що йому більше підходить.

Довго

Ще один умовно безкоштовний сервіс, що дозволяє пожвавлювати ваші фото. Для генерації дана нейромережа вимагає формування текстового запиту, що зазвичай переважної більшості сучасних нейромереж. Проте тут не потрібно нічого підлаштовувати вручну.

Щоб використати нейронку Pika необхідно створити обліковий запис, після чого ви отримаєте 30 кредитів, які витрачаються не на експорт, а на генерацію відео. При цьому в безкоштовній версії даного сервісу доступна роздільна здатність HD до 720p, а вже створені відео розміщуються в «Бібліотеці», звідки ці ролики можна вільно завантажити.

RunwayML Gen2

Цей сервіс дозволяє безкоштовно генерувати відео тривалістю до 105 секунд. Сама ж платформа визнається більшістю експертів найкращою на початок поточного року щодо нейромережевої анімації. При цьому вона досить складна в плані використання, оскільки вимагає грамотного налаштування.

Поліпшення фото за допомогою нейромережі можливе за наявності обліку. Після реєстрації ви отримуєте 125 кредитів, що витрачаються на створення відео. Окрім іншого, сервіс RunwayML Gen2 надає користувачам можливість доопрацювання вже згенерованого відео, а зберігаються ролики у форматі MP4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.