Чому всі топові блогери використовують техніку Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найголовніша причина – безпека пристроїв. Відомі особи не хочуть, щоб хтось знав про їх контакти в соціальних мережах, особистому житті або отримав доступ до їхнього особистого фотоархіву.

Ні для кого ні секрет, що користувачі нерідко піддаються атакам і зламам своїх облікових записів, які спричиняють витік особистих даних.

Хто б не казав, але техніка Apple – це преміальний сегмент. Це розкішний продукт, який наразі не має альтернатив. Дехто сприймає дорогу техніку як символ багатства.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо медійна особа не має айфона, то фанати будуть трохи розчаровані.

Тобто робимо висновок, що багато хто звикли використовувати iPhone, щоб продемонструвати свій статус.

Напевно ж багато хто помітив, що зірки купують тільки моделі, що вийшли, не через їх крутий функціонал, а просто щоб показати, що вони можуть дозволити собі придбати дорогу новинку.

Немаловажну роль відіграє і операційна система IOS, яка дуже зручна та просто для користувачів. Настав час визнати, що технологи Android хоч і випускають регулярно оновлення, проте інтерфейс складніший.

Також важливо відзначити, що програмне та апаратне забезпечення айфонів добре оптимізовано, тому рідко «висне».

Всі знають, наскільки для блогерів важлива якість контенту. Айфон надає можливість робити не тільки якісні фото або відео, але й використовувати різні функції, такі як камера, сповільнена зйомка або інші ефекти. У цьому Айфонов немає конкурентів.

І iOS, і Android містять у своїх магазинах більше 1000000 додатків.

Але багато розробників, як і раніше, вибирають Айфони для запуску своїх програм.

Саме тому користувачі iPhone можуть користуватися найновішими та найкращими програмами. Також багато програм випускаються зовсім тільки для роботи на iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.