Повільна зарядка телефону – поради які працюють

Повільна зарядка телефону поради, які працюють
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли телефон повільно заряджається, може бути кілька причин. Ми дамо кілька порад, як це виправити.

Телефон повільно заряджається, поганий кабель

Основна причина, через яку смартфон повільно заряджається, – це пошкодження, кабелю USB. USB-кабелі користувачі часто носять із собою.

З цієї причини кабелі для зарядки і добряче зношуються. Можливо, кабель зарядного пристрою застарів або пошкоджений. І це призводить до повільної зарядки. У цьому випадку слід замінити кабель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заряджання телефону через комп’ютер чи ноутбук

Коли ви заряджаєте свій телефон, через комп’ютер чи ноутбук не дивуйтесь, що така зарядка відбувається повільно.

Це пов’язано з тим, що навіть при використанні нового USB (версії 3.0) стандартна вихідна потужність ПК складає всього 0,9 А (1,5 А, якщо при зарядці телефону дані на нього не передаються).

Якщо ви підключаєте телефон до комп’ютера через порт USB 2.0, то його потужність ще нижче – 0,5 мА.

Так що наступного разу, коли ви захочете швидко зарядити телефон, просто підключіть його до розетки.

Пил і бруд у порту заряджання телефону

Ворс із сумки або кишені може накопичуватися роз’єм куди підключається зарядний пристрій. Це ще одна відповідь на питання, чому телефон почав повільно заряджатися.

Якщо ви підозрюєте, що засмічений порт є джерелом проблем із зарядкою, на щастя є нескладне рішення.

Просто візьміть зубочистку або шпильку і акуратно очистіть отвір порту від ворсу та сміття.

При більш серйозних випадках слід спробувати балон зі стисненим повітрям, щоб продути надмірне скупчення пилу і забруднень.

У вас старий телефон

Це також є причиною, чому телефон почав заряджатися дуже повільно. Телефони та смартфони, які випускаються в наші дні, мають нові процесори та технології швидкого заряджання, які дозволяють зарядити акумулятор з нуля до 50% всього за 15 хвилин.

Більше того, старі телефони не завжди сумісні з новітніми оновленнями програмного забезпечення та програм, тому повільна зарядка не турбуватиме вас!

Висновок простий, якщо вашому телефону більше 3 років, можна з упевненістю сказати, що настав час оновити його.

Вимикайте телефон під час заряджання

Ваш телефон буде заряджатися швидше, якщо він повністю вимкнений. Якщо ваш телефон увімкнено, частина енергії зарядного пристрою буде перенаправлена ​​на роботу телефону та виконання будь-яких фонових завдань.

Якщо ви не хочете вимикати телефон, просто дайте йому спокій, щоб екран не вмикався. Щоб заряджати телефон швидко, просто відкладіть телефон і дайте йому спокійно зарядитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.