Яка невинна звичка здатна знищити навіть новий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасний смартфон це не просто телефон. Це наш помічник, провідник у світ інформації, фотоапарат, відеокамера, ігрова платформа та багато іншого. Ми дбайливо носимо його з собою, боїмося впустити на асфальт або підлогу. Але чомусь багато хто з нас не замислюється про те, що кидати смартфон на ліжко – теж небезпечно.

Докладніше про те, яка невинна звичка здатна знищити навіть новий смартфон, читайте у нашому матеріалі.

1. Ілюзія безпеки:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто думає, що ліжко – це м’яка поверхня, яка пом’якшить удар при падінні. Це помилка. Ударна сила під час падіння на ліжко може бути достатньою, щоб пошкодити внутрішні компоненти смартфона.

2. Невидимі ушкодження:

Зовні смартфон після падіння на ліжко може виглядати цілим. Але всередині можуть бути пошкоджені мікросхеми, шлейфи, контакти. Це може призвести до збоїв у роботі, глюків, а згодом і поломки.

3. Додаткові ризики:

Смартфон, що лежить на ліжку легко забути. Можна випадково сісти на нього чи притиснути. Це може призвести до тріщин на екрані, пошкодження корпусу або інших елементів.

4. Як зберегти смартфон:

Не кидайте його на ліжко чи диван. Покладіть його на тумбочку, стіл чи інше безпечне місце. Використовуйте чохол, який захистить смартфон під час падіння.

Смартфон – це крихкий пристрій. Недбале ставлення до нього може призвести до дорогого ремонту або навіть придбання нового пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.