Чим не можна протирати екран смартфона: ці засоби принесуть шкоду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявляється, низка засобів, які часом використовуються для очищення екрана смартфона, можуть завдати йому непоправної шкоди.

Якщо ви не хочете віддавати гаджет у майстерню, уважно вивчіть список продуктів, які категорично не рекомендується використовувати для того, щоб протерти екран електронного пристрою.

Зубна паста

Чомусь прийнято вірити в те, що зубна паста може видалити подряпини з екрана смартфона. Насправді ж цей гігієнічний засіб може завдати шкоди олеофобному покриттю, що загрожує його заміною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хімічні засоби

Не рекомендується використовувати для очищення екрана мийні та дезінфікуючі засоби, оскільки порошки, спиртові розчини і перекис водню можуть серйозно пошкодити захисний шар. Обробка такими засобами може призвести до появи численних розводів на екрані.

Тканина

Якщо ви звикли протирати екран телефона об одяг, принаймні не робіть це об джинси, адже навіть м’яка тканина може залишити на екрані старі забруднення і зробити його вразливішим до нових, що вже й казати про грубий денім.

Папір

Навіть м’які паперові серветки і рушники не підходять для чищення екрана, оскільки вони можуть пошкодити олеофобне покриття і залишити на поверхні паперові частинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.