Недооцінені програми для Android з GooglePlay, які варто завантажити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На головній сторінці Google Play вкрай рідко розміщується безкоштовне програмне забезпечення для смартфонів, незважаючи на їх популярність серед користувачів, що пояснюється різними причинами. Отже, розглянемо цікаві та корисні програми для Андроїд, які ніколи не з’являться в ТОПі цього магазину.

Реклама

Розвиваюча дитяча гра

Marco Polo – це корисна програма, що дозволяє вивчати і керувати погодою. Процес гри дуже цікавий та захоплюючий навіть для дорослих. Користувач має можливість регулювати температуру та швидкість вітру, інтенсивність опадів та інші параметри, спостерігаючи, як через це змінюється навколишнє оточення.

Гравці можуть вибрати персонажа та одягнути його відповідно до погодних умов. Гра нагадує легендарну “Тамагочі”, але заснована на природних явищах та серйозних процесах. При цьому вона безкоштовна.

Безкоштовний фоторедактор

Peachy – чудовий редактор фотографій для Андроїд смартфонів, що дозволяє допрацьовувати знімки низької якості. ПЗ ефективно працює з різними компонентами зовнішності людини. Так, користувач легко може приховати проблемні ділянки тіла, розгладити нерівності шкіри, змінити форму брів і т.д.

Під час редактури фото з галереї Peachy самостійно визначає необхідний перелік інструментів. При цьому програма здатна працювати одночасно з кількома об’єктами.

Додаток “Повідомлення”

SimpleSMS – відмінна альтернатива стандартної програми “Повідомлення” на гаджетах з ОС Android. Цей месенджер відрізняється простим і зручним інтерфейсом. а також великою кількістю тонких налаштувань.

У програмі є кошик для віддалених повідомлень, файлів і чатів, звідки можна відновити дані. Крім того, реалізований у ньому захист SMS за допомогою пароля, а також персональне оформлення, що відрізняється від системного.

Музичний офлайн-плеєр

Не всі власники смартфонів підписані на стрімінгові музичні сервіси. Вони вважають за краще слухати музику офлайн. Відмінно для цього підходить додаток Pulsar, що характеризується зручністю керування та лаконічним інтерфейсом. Цей плеєр чудово відтворює треки, завантажені в гаджет.

Pulsar дає можливість повноцінно керувати музикою, формуючи плейлисти, коригуючи теги, сортуючи треки та створюючи обкладинки для них. Додаток безкоштовний. функціонує дуже оперативно і витрачає мінімум РЗП.

Безкоштовні гонки

RACE – це гра в стилістиці “перегони на виживання”. Її дії відбуваються на спеціальній локації, де змагаються монстр-траки, буквально обвішані зброєю. Свою тачку можна покращувати за різними параметрами, що суттєво підвищує її виживання та бойові характеристики.

Гра весела та цікава, та, до того ж, абсолютно безкоштовна. А що ще потрібно, щоб скоротити дозвілля?

Сподіваємося, що після того, як ви встановите на Android нові програми, ваша взаємодія зі смартфоном стане ще приємнішою.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: