Чому варто переносити дані на новий телефон зі старого під час купівлі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перенесення даних на новий смартфон після покупки – правильне рішення. Для цього є п’ять суттєвих причин.

Перенесення даних

За допомогою кабелю інформацію з одного на інший пристрій Андроїд можна виконати за лічені хвилини. Це суттєво економить час налаштування нового гаджета під себе. Зробити це також можна за допомогою бездротового способу передачі даних, але тоді потрібно більше часу.

Перенесення файлів з телефону на телефон

Дуже важливо пам’ятати про повноту даних, що переносяться на новий пристрій. Операційна система подбає про це при міграції на новий гаджет, переміщуючи всі файли, включаючи ті, про які ви давно забули, але зберігали, оскільки вони можуть знадобитися в майбутньому. Це ж стосується банківських SMS з інформацією про залишки на рахунках та рух коштів, що для багатьох може стати вирішальним аспектом вибору саме міграції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перенесення додатків

“Нелегальні” програми можна перенести з одного телефону на інший далеко не завжди. Є подібний функціонал на пристроях Samsung. І це надзвичайно зручно, якщо йдеться про ПЗ, встановлене зі сторонніх магазинів, або додатків, за які раніше довелося заплатити.

У результаті вам не доведеться підшукувати нові програми та дозавантажувати їх на новий смартфон під час його налаштування.

Переніс фото

Відеоролики та фотографії найпростіше перенести на новий пристрій безпосередньо з гаджета, що замінюється. Для цього краще використовувати кабель, а не бездротове з’єднання. Жодних труднощів і проблем у разі немає, а економія часу дуже істотна.

Ця можливість дуже популярна і актуальна, навіть в епоху активного та повсюдного використання хмарних сервісів.

Перенесення паролів

Найважливішим аспектом міграції з телефону на телефон є перенесення паролів, причому зі збереженням авторизації в деяких додатках. Така опція дуже рятує тих, що втратив можливість входу в свій Google-аккаунт.

Таким чином, перенесення інформації з Андроїд на Андроїд або між двома айфонами – зручна та корисна функція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.