5 речей, які потрібно врахувати перед купівлею вживаного iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купівля вживаного iPad – чудовий спосіб заощадити гроші, але перед покупкою потрібно знати кілька речей. Ви також хочете отримати хорошу угоду на iPad, а це означає, що потрібно вибрати модель, яка не застаріла і має розумну ціну.

Скільки ви маєте витратити на вживаний iPad?

Flipsy.com відстежує середні ціни на вживані iPad на eBay і Amazon. Старі iPad зазвичай продаються за половину або третину від їхньої початкової вартості. Якщо ви купуєте новішу модель, дізнайтеся ціну абсолютно нового пристрою, щоб зрозуміти, чи варто витрачати трохи більше, щоб отримати гарантію. На вживані iPad гарантія зазвичай не поширюється, але на деякі відремонтовані пристрої вона є.

Діапазон цінНа що ви можете розраховувати<$100iPad 4, iPad 3, iPad 2 iPad 1-го покоління, iPad Mini 1-го покоління, iPad Air 1-го покоління$100-$200iPad 5, iPad Mini 2 Retina, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air 2$200-$300iPad 8, iPad 7, iPad 6, iPad Air 3, iPad Pro 9.7, iPad Pro 12.9 1-го покоління$300-$400iPad Mini 5, iPad Pro 12.9 2nd Gen$400-$500iPad Pro 11 1-го покоління$500-$600iPad Pro 11 2-го покоління, iPad Pro 12.9 3-го покоління$600-$800iPad Pro 12.9 4-го покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У чому різниця між уживаними та відновленими iPad?

Відновлений iPad був повернутий в Apple і відремонтований. Якщо ви купуєте відновлений iPad в Apple, ви заощаджуєте гроші і, що важливіше, отримуєте таку саму річну гарантію на iPad від Apple, як і на новий iPad. Однак, можливо, ви зможете купити вживаний iPad безпосередньо у його власника за нижчою ціною.

Де купити вживаний iPad?

Якщо у вас є друг, родич або знайомий, який продає iPad, то ця проблема вирішена. Купівля у знайомої людини знижує стрес, пов’язаний з обміном. Вам все одно потрібно купити відповідний iPad за розумною ціною і продумати, що робити під час і після угоди. Інші варіанти включають:

  • Купуйте на eBay: Одна з найбільш чудових особливостей eBay – це прошарок між вами і покупцем. Ви можете покластися на eBay, якщо отриманий вами товар не відповідає опису. Однак не забувайте про вартість доставки.
  • Купуйте на Amazon: Так, на Amazon є ринок вживаних товарів. Під час пошуку iPad ви можете побачити ціни на нові та вживані пристрої. Ціна вживаного – це найдешевша ціна, що включає в себе вартість iPad і вартість доставки.
  • Купити на Craigslist: Інтернет-версія газетного розділу оголошень, на Craigslist можна купити і продати практично все. На жаль, немає жодних гарантій, коли ви коли ви купуєте iPad на Craigslist.

У якому стані має бути старий iPad?

Огляньте iPad, щоб переконатися, що він у хорошому стані. Перевірте екран на наявність тріщин і корпус на наявність вм’ятин. Невелика вм’ятина на зовнішньому корпусі iPad не є великою проблемою, але будь-яке пошкодження екрана – це привід для покупки. Не купуйте iPad з тріснутим екраном, навіть якщо це всього лише крихітна тріщина за межами дисплея. Маленька тріщина, як правило, призводить до появи більшої, і ви можете бути здивовані тим, як швидко вона може перетворитися на розбитий екран.

Запустіть кілька додатків, зокрема додаток “Нотатки”, який дозволяє використовувати екранну клавіатуру. Відкрийте веб-браузер Safari і зайдіть на кілька веб-сайтів, якщо у вас є доступ до Wi-Fi.

Підключіть iPad до розетки і переконайтеся, що значок батареї в правому верхньому кутку показує блискавку, що означає зарядку. Це свідчить про те, що порт у нижній частині iPad перебуває в робочому стані.

Наскільки старим має бути старий iPad?

Дивіться на моделі останніх двох років. Ці моделі найпотужніші, з найбільшою кількістю функцій, і Apple підтримуватиме їх протягом багатьох років.

Перевірте номер заявленої моделі, щоб переконатися, що він збігається з моделлю iPad, який ви купуєте. Перевірте, якщо людина, у якої ви купуєте, не впевнена в моделі. Ви можете дізнатися номер моделі iPad, відкривши застосунок “Налаштування”, перейшовши в розділ “Загальні” і вибравши пункт “Про програму”. Ви можете порівняти назву моделі зі списком моделей.

Кому варто купити вживаний iPad?

Якщо у вас ніколи не було iPad або інших продуктів Apple, купівля вживаного пристрою допоможе вам вирішити, чи варто витрачати більше грошей на новий. Якщо ви знайомі з продукцією Apple, але не дбаєте про те, щоб мати найостаннішу і найкращу версію, старий старий уживаний iPad задовольнить ваші потреби, якщо ви хочете слухати музику і переглядати веб-сторінки. Якщо ж вам потрібен iPad для роботи або для онлайн-ігор з 3D-графікою, то краще купити новий.

Після купівлі iPad, який раніше належав вам

Після того як ви все перевірили, перезавантажте iPad. Навіть якщо iPad був відновлений до заводських налаштувань, коли ви його забирали, вам слід скинути налаштування до завершення покупки. Скидання не займе багато часу, а знаючи, що такі сервіси, як Знайти мій iPad, буде відключено, коли ви станете власником, варто того, щоб потурбуватися про це.

Хоч би як було важливо вимкнути Find My iPad під час купівлі вживаного iPad, важливо ввімкнути його після того, як ви отримаєте його у своє розпорядження і налаштуєте для використання. Процес налаштування має підказати вам про це, але якщо цього не сталося, увімкніть функцію, зайшовши в “Налаштування” і переключивши перемикач Find My iPad. Find My iPad не тільки визначає місцезнаходження iPad, якщо він пропав, а й дає змогу перевести його в режим втрати або віддалено перезавантажити.

Який iPad купити

Вибір місця, де найкраще купити старий iPad, має вирішальне значення; важлива частина процесу – переконатися, що ви купуєте правильний iPad. Ви хочете уникнути того, щоб через рік-два вам дістався застарілий iPad.

Порівнюючи моделі iPad, звертайте увагу на ціну, розмір дисплея, якість камери, процесор та обсяг пам’яті. Уникайте непідтримуваних моделей iPad. Застарілі iPad більше не отримують оновлень операційної системи, і багато нових додатків на них не працюють.

Термін служби iPad третього покоління становив лише 221 день. Це був останній iPad, який підтримував старий 30-контактний док-роз’єм. На зміну йому прийшов iPad 4 з роз’ємом Lightning.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.