Статті

Сім причин купити бездротові навушники у 2024 році

Share

У вас досі немає бездротових навушників? Тоді наша нова стаття – спеціально для вас, адже вам напевно цікаво, чи дійсно вони варті того. Ми в редакції Gadgetpage.ru нарахували щонайменше сім причин купити бездротові навушники.

Причина №1: Вони бездротові

Одна з головних і найочевидніших причин купити бездротові навушники полягає в тому, що вони, так-так, позбавлені дротів. Не те щоб ми маємо щось проти дротових моделей, але та свобода, яку вам надають бездротові навушники, не має собі рівних. З бездротовими навушниками ви назавжди забудете про заплутані шнури та необхідність брати з собою пристрій, до якого вони під’єднані. Також більше ніякого випадкового висмикування навушників із роз’єму. А коли ви вперше підете в спортзал з бездротовими навушниками, то ви миттєво станете їхнім фанатом.

Причина №2: Висока якість звуку і стабільність підключення

Перші моделі бездротових навушників були шалено дорогими, Bluetooth-підключення було нестабільним і раз у раз переривалося, а якість звуку залишала бажати кращого. Але ті часи минули.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наші дні сучасні бездротові навушники вирізняються високою якістю звуку, чудовими надійністю і стабільністю бездротового з’єднання. Так, незважаючи на численні поліпшення, дротові навушники, як і раніше, кращі в плані звучання, ніж їхні бездротові аналоги, але при цьому розрив у якості між ними скорочується з кожним днем.

Причина №3: Висока автономність

Сучасні бездротові навушники можуть похвалитися відмінним часом автономної роботи. Так, всі ми знаємо, що заряджати ще один акумулятор – це клопітка справа, але обираючи будь-який портативний пристрій, ви маєте бути до цього готові. Хочете бездротовий настільний комп’ютер? Будьте готові час від часу заряджати мишу і клавіатуру. Смартфон, ноутбук, розумний годинник: для всього цікавого і зручного потрібен акумулятор. Те ж саме справедливо і для бездротових навушників.

На щастя, час автономної роботи сучасних бездротових навушників може легко наблизитися, якщо не перевищити, до 20-годинної позначки залежно від обраної моделі. Так, навушники-вкладиші, на відміну від повнорозмірних накладних моделей, мають крихітні акумулятори, але й вони здатні пропрацювати без підзарядки до 10 годин.

Проте більшість навушників забезпечують більш ніж достатню автономність для відтворення музики для цілого робочого дня в офісі, кількох походів до спортзалу або незліченних кіл на пробіжці вулицею. А враховуючи, що вам уже доводиться заряджати половину гаджетів, які ви берете з собою щодня, яка різниця, якщо вам доведеться підключати до зарядки ще одну річ?

З огляду на винятковий час роботи в режимі очікування деяких продуктів, вам потрібно буде заряджати акумулятор ваших навушників тільки раз на тиждень або близько того. Погодьтеся, це непогана ціна за постійний бездротовий зв’язок. Крім того, безліч повнорозмірних бездротових навушників дають змогу просто підключати їх до пристрою за допомогою кабелю, якщо батарея розрядиться.

Причина №4: Стильні та доступні

Також складно посперечатися з тим, що бездротові навушники – це стильно і сучасно. Багато моделей мають спортивний дизайн і надійно утримуються на місці навіть під час інтенсивних тренувань. Крім того, бездротові навушники зараз коштують відносно недорого. Уже за 50-100 доларів можна купити гідну пару з гарним часом автономної роботи і відмінним звучанням.

Причина №5: Портативність

Ще одна перевага бездротових навушників – їхня портативність. Їх можна взяти з собою в будь-яке місце. Багато навушників-вкладишів зберігаються в спеціальному чохлі, який не займає багато місця, і за необхідності його завжди можна покласти в кишеню або сумку.

Так, дротові навушники теж не потребують багато місця, але вони легко заплутуються, якщо ви кладете їх у сумку разом з іншими речами. А ось бездротові моделі завдяки своїй конструкції позбавлені цієї проблеми.

Причина №6: Шумозаглушення і водонепроникність

Виробники реалізують у своїх бездротових навушниках новітні технології, серед яких перше місце посідає система шумозаглушення. Багато навушників з активним шумозаглушенням також мають функцію “прозорості”, що дає змогу чути навколишній світ практично з такою самою точністю, що і без навушників зовсім.

Також деякі моделі бездротових навушників також мають водонепроникність за стандартом IPX. А це означає, що ви можете в них не тільки займатися спортом, а й, наприклад, плавати в басейні.

Причина №7: Дистанційне керування смартфоном

Деякі висококласні моделі бездротових навушників мають вбудовану панель управління, за допомогою якої ви можете керувати деякими функціями на під’єднаному пристрої, не торкаючись до нього. Наприклад, одним дотиком до навушників ви можете легко регулювати гучність звуку, призупиняти відтворення і навіть відповідати на вхідні дзвінки.

Деякі навушники на кшталт AirPods також оснащені інтелектуальними датчиками, які визначають час, коли ви знімаєте навушник. З його допомогою система може автоматично призупиняти відтворення музики щоразу, коли ви знімаєте навушник. Завершіть бесіду, потім вставте навушник назад у вухо і продовжуйте слухати улюблену музику, і це все, не виймаючи смартфон з кишені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024