Українцям розповіли, як зберегти заряд батареї смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Під час використання мобільних пристроїв важливо подбати про те, щоб джерела живлення вистачало надовго. Адже при активному використанні батарея швидко розряджається. Тож українцям розповіли, як зберегти час автономної роботи своїх смартфонів якомога довше.

Реклама

Напевно, кожному знайома ситуація, коли улюблений смартфон розряджається в найневідповідніший момент. Однак не завжди є можливість зарядити батарею негайно. Телефонний експерт П’єтро Саккомані має кілька порад, як уникнути таких незручних ситуацій.

За його словами, зменшити енергоспоживання смартфона можна, просто трохи змінивши налаштування звукових ефектів. Наприклад, звук набору тексту на віртуальній клавіатурі також вимагає енергії. Тому цей ефект витрачає заряд акумулятора. Тому, щоб продовжити час автономної роботи пристрою, звук клавіатури варто вимкнути.

Енергія також витрачається, коли пристрій вібрує. Ця функція також прискорює розряд батареї. Експерти зазначають, що механізм, який генерує вібрацію, створює значне навантаження на блок живлення. Це особливо помітно, коли пристрій активно використовується. Тому, якщо є можливість, режим вібрації також слід вимикати. Так можна зберегти заряд акумулятора і довше користуватися смартфоном без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: