Що робити, якщо забули PIN-код на телефоні: 3 поради

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто напевно хоча б раз забував PIN-код на своєму телефоні і намагався обійти цю проблему різними способами. Є кілька простих і швидких лайфхаків, які точно допоможуть у цьому випадку.

Три ефективні поради допоможу відновити доступ до телефону лише на кілька хвилин.

Smart Lock

Ця програма допоможе розблокувати телефон кількома способами

  • Розпізнавання осіб. Під час визначення власника телефон розблокується після порівняння особи з фото;
  • Безпечні місця. Через Bluetooth до пристрою підключається “знайомий” апарат. Завдяки такому способу можна розблокувати телефон;
  • Безпечне місце. Якщо на смартфоні увімкнено функцію GPS, власника телефону направить до точки, яка визначена як дім. Коли місце зійде із заданим, пристрій буде розблоковано.

Батарея

Допомогти розблокувати пристрій допоможе низький рівень батареї. Тобто коли на екрані висвітиться попереджувальне вікно, що залишилося менш як 10% заряду, потрібно натиснути на нього і перейти в розділ “Стан батареї”. Далі слід натиснути “назад” і тоді ви опинитеся в меню налаштувань. Потім у пункті “Безпека” можна вимкнути пароль.

Додаток “Знайти мій пристрій”

Щоб скористатися цим лайфхаком, знадобиться сервіс Google Find for my device. Для початку необхідно зайти в Equipment management з іншого пристрою, а потім у свій акаунт. Далі потрібно вибрати потрібний напис та натисніть “Блокувати”. Після цього ви зможете ввести новий пароль і за допомогою нього розблокувати свій телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОmeta.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.