6 способів розблокувати телефон Android без пароля

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Ось як обійти забутий пароль на Android. Ці методи застосовуються до всіх телефонів і планшетів Android, незалежно від виробника пристрою (Google, Samsung і т.д.).

Реклама

Ці методи не призначені для злому чи іншої незаконної діяльності. Деякі методи можуть призвести до втрати даних, тому завжди слідкуйте за тим, щоб у вашому телефоні була резервна копія.

Розблокуйте телефон за допомогою обличчя

  • Ваш телефон може бути розблокований лише вами.
  • Найпростіший спосіб для нових моделей Android.
  • Функція має бути вже налаштована.
  • Розпізнавання обличчя можна обдурити за допомогою фотографії.

Якщо ви налаштувати розпізнавання облич в Android то зможете розблокувати пристрій за допомогою камери телефону. Звичайно, цей трюк працює лише в тому випадку, якщо функцію вже увімкнено. Всі телефони під керуванням Android 10 та пізніших версій підтримують функцію розблокування по обличчю. У старіших моделях Android використовуються функції під назвою Smart Lock та Trusted Face.

Багато телефонів також мають сканери відбитків пальців. Якщо телефон належить комусь іншому, потрібно попросити його розблокувати.

Скидання налаштувань телефону Android

  • Відновлення із резервної копії – це просто.
  • Програми можна завантажити безкоштовно.
  • Ви втратите всі дані, збережені на пристрої.
  • Деякі програми не можна відновити без резервної копії.

Коли ви скидання налаштувань телефону Androidви видаляєте всі свої особисті дані, включаючи пароль. Пристрій буде повернено у вихідний стан, тому важливо створити резервну копію фотографій, музики та інших медіафайлів, перш ніж використовувати цей спосіб.

На щастя, багато програм (включаючи Google Фото) автоматично створюють резервні копії даних у хмарі. Увійшовши до свого облікового запису Google, ви зможете безкоштовно завантажити всі свої старі програми.

Кроки скидання налаштувань телефону залежать від його моделі, тому вам може знадобитися пошук у Google, щоб знайти інструкції для конкретного пристрою.

Використовуйте Google Find My Device

  • Вам не потрібно перебувати поруч із пристроєм.
  • Зберігає ваші особисті дані у разі втрати пристрою.
  • Функція має бути вже увімкнена.
  • Інші люди можуть знайти ваш пристрій, якщо отримають доступ до облікового запису Google.

Якщо ви втратили свій Android, ви можете використовувати Google Знайти мій пристрій для визначення розташування та віддаленого скидання налаштувань. Також можна віддалено ввімкнути звук і додати на екран блокування повідомлення з номером телефону на випадок, якщо хтось знайде ваш пристрій. Для цього використовуються облікові дані облікового запису Google, тому пароль не потрібний.

Ця функція повинна бути увімкнена заздалегідь, і вам знадобиться доступ до комп’ютера або іншого мобільного пристрою. Більшість телефонів Android підтримують функцію Find My Device, але деякі виробники мають власні служби визначення місцезнаходження телефону.

Не зайвим буде налаштувати двоетапну верифікацію у своєму обліковому записі Google перш ніж включати функцію Find My Device.

Використання Samsung Find My Mobile

  • Ви не втратите жодних особистих даних.
  • Особливо корисно, якщо ви втратили пристрій.
  • Працює лише на пристроях Samsung.
  • Інші користувачі можуть отримати віддалений доступ до Вашого пристрою.

Якщо у вас є пристрій Samsung, скористайтеся сервісом Samsung Find My Mobile, щоб знайти свій пристрій та розблокувати його без пароля. Найбільша перевага Find My Mobile перед Google Find My Phone полягає в тому, що Samsung не вимагає скидання налаштувань пристрою. Тому, якщо у вас є телефон та інший пристрій, ви можете обійти пароль, не втративши жодної зі своїх даних.

Використовуйте “Забули пароль”.

  • Найпростіший метод для старих пристроїв.
  • Скидання налаштувань до заводських не потрібне.
  • Працює лише на старих моделях Android.
  • Будь-яка людина може обійти пароль за допомогою облікових даних Google.

Якщо у вас старий пристрій під керуванням Android 4.4 або старше, спробуйте ввести неправильний пароль п’ять разів. Якщо телефон підтримує цю функцію, натисніть “Забули пароль?”, щоб скинути пароль за допомогою даних облікового запису Google. Google відмовився від цієї функції через міркування безпеки, тому на нових пристроях вона не працюватиме.

Використовуйте екстрений виклик Android

  • Може буквально врятувати життя.
  • Найшвидший метод для екстрених ситуацій.
  • Працює лише для екстрених служб.
  • Доречний лише у справді екстрених ситуаціях.

Якщо у вас виникла надзвичайна ситуація і вам потрібен швидкий доступ до телефону, ви можете обійти екран блокування за допомогою екстреного дзвінка. Ця функція працює тільки для місцевих екстрених служб, тому ви не зможете зателефонувати за іншим номером або отримати доступ до чогось на своєму телефоні. Втрата телефону не є надзвичайною ситуацією, тому використовуйте функцію “Знайти мій телефон” або “Знайти мій мобільний”, якщо ви не можете знайти свій пристрій.

ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

  • Як змінити пароль на телефоні Android? Установки > Екран блокування > Тип блокування екрана > Пароль та введіть новий пароль. Наша стаття про те. Як заборонити комусь віддалений доступ до вашого телефону більш детально розповідає про те, як убезпечити свій телефон.
  • Що робити, якщо мій телефон зламали?Якщо ви підозрюєте, що ваш телефон був зламаний, негайно увімкніть Безпечний режим Android. Це заборонить запуск сторонніх програм, тому будь-які програми, які не постачаються разом із телефоном, не працюватимуть. Тепер ви можете перевірити та видалити всі незнайомі програми. Наша стаття Мій телефон зламали. Як його полагодити? розповідає більш детально. Безпечний режим Android Мій телефон зламали. Як його полагодити?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: