Смартфони працюватимуть набагато довше: Samsung додасть нову функцію для батарей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони майбутньої лінійки Galaxy S24, ймовірно, будуть оснащені опціями, які зроблять їх більш енергоефективними.

Реклама

Компанія Samsung планує додати нову функцію, яка захистить акумулятори смартфонів лінійки Galaxy S24, а також моделей Galaxy, що вже вийшли на ринок. Про це пише Forbes.

Нова функція “захист акумулятора” матиме у своєму розпорядженні три опції для продовження терміну служби батареї телефону. Подібна функція є в iPhone 15, нагадує ЗМІ.

Перша опція отримала умовну назву “базовий захист”. Він не активує зарядку, поки заряд не впаде хоча б до 95%. Друга опція — “режим адаптивної зарядки”. Якщо ви поставили смартфона на зарядку на ніч, то вона уповільнює процес, поки ви не прокинетеся. Третя опція — “максимальний захист”. Вона повністю припиняє зарядку при 80% і не відновлює роботу, поки заряд не впаде нижче цього рівня.

Захист акумуляторів Samsung є багаторівневим, оскільки заряджання та розряджання батареї з нуля до 100 % (так званий цикл) погіршує її стан швидше, ніж якщо постійно заряджати її.

Згідно з витоком, нова функція Samsung є ексклюзивною для смартфонів з інтерфейсом One UI 6.1, який, як очікується, буде презентовано разом із Galaxy S24 у січні 2024 року. Активувати її можна і в One UI 6, завантаживши додаток Activity Launcher і виконавши пошук “batterypro”. Однак в One UI 6 функція захисту батареї поки що не працює належним чином, тому, можливо, це налаштування з’явиться в наступному оновленні One UI.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: