Колишній співробітник Apple розкрив прості лайфхаки, які дадуть змогу продовжити життя iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З проблемою зниження ємності акумулятора стикалися багато власників iPhone. Експерт назвав хитрощі, які допоможуть її уникнути.

Одна поширена помилка, яку робить більшість власників iPhone, істотно знижує термін життя батареї пристрою. Про це розповів колишній співробітник Apple, який поділився лайфхаками, здатними виправити ситуацію.

Проблема з поступовим зниженням ресурсу батареї iPhone знайома багатьом: якщо одразу після купівлі заряд здатний триматися на високому рівні впродовж кількох годин, то поступово після кожного заряджання його запас стає дедалі меншим і меншим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екс-співробітник Apple Тайлер Морган розповів, що одним із найдієвіших способів уникнути проблем з акумулятором є вимкнення Bluetooth. Експерт рекомендує вмикати функцію тільки за потреби і деактивувати її вручну щоразу, коли вона не потрібна.

Наступним кроком він називає вимкнення оновлень додатків у фоновому режимі. Багато хто нехтує цією можливістю, тоді як сервіси на їхніх iPhone продовжують працювати без відома власника, з’їдаючи заряд.

Нагадав Морган і про відомі всім хитрощі на кшталт вимкнення сервісів геолокації, Siri і зниження яскравості екрана.

Однак знайшовся і лайфхак, про який чув далеко не кожен. За словами фахівця, щоб подовжити життя батареї, варто завжди тримати заряд у діапазоні від 30% до 80% – тобто не давати йому опускатися нижче або підніматися вище цих значень. Морган стверджує, що повне розряджання телефону, а потім заряджання до максимуму надто навантажує батарею, а визначений ним заряд, який Тайлер називає “золотою зоною”, є оптимальним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.