Ноутбук прослужить вам довше: як захистити пристрій від частих поломок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть, кожен користувач ноутбука стикався з проблемою їх частих поломок. Зазвичай ми відразу несемо їх в ремонт, навіть не задумуючись про причину проблеми. Раніше ми розповідали, як вдихнути нове життя у старий смартфон. Тепер поговоримо, як захистити ноутбук від частих поломок.

Щоб ноутбуком можна було користуватися довше, не обов’язково ремонтувати його кожен місяць. Треба лише забезпечити комфортні умови для його роботи. Про це розповіли на apostrophe.

  • Не можна, щоб прямі сонячні промені потрапляли на ноутбук. Біля пристрою також не повинні бути батареї та інші утеплювачі. Місце, де стоїть ноутбук, має бути відносно прохолодне. Річ у тім, що висока температура пришвидшує роботу кулерів, що зношує обладнання. Це й призводить до того, що ноутбук виходить з ладу швидко.
  • Не можна тримати ноутбук на ковдрі чи на колінах. Це призводить до перегрівання акумулятора. На його нижню частину завжди повинно потрапляти свіже повітря. Існують різні охолоджуючи підставки, що не дадуть пристрою перегріватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.