Чому ваш смартфон раптово перестав заражатися: поради, які допоможуть вирішити проблему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З часом продуктивність смартфона починає погіршуватися, в тому числі і його зарядка. Якщо ваш смартфон перестав заряджатися або час заряджання значно збільшився, спробуйте наступне

Перевірте електричні розетки, кабелі та зарядні адаптери. Переконайтеся, що телефон заряджається. Усуньте несправність розетки або адаптера, злегка покрутивши штекер адаптера, щоб переконатися, що контакти щільно з’єднані, або підключіть пристрій до іншої розетки чи безпосередньо до комп’ютера.

Якщо пристрій заряджається, але не заряджається, можливо, проблема в кабелі. Уважно перевірте кабель на наявність пошкоджень. Якщо кабель пошкоджений, замініть його.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переконайтеся, що смартфон не перегрівається. Якщо температура пристрою підвищується, він може не заряджатися. Якщо пристрій не заряджається після тривалого використання, закрийте всі програми, зніміть чохол і дайте пристрою трохи охолонути.

Також важливо звернути увагу на роз’єм для зарядки і переконатися, що в нього не потрапила вода. Електроніка і вода несумісні. Навіть якщо телефон захищений від вологи, якщо рідина потрапить в роз’єм, зарядка може бути припинена з міркувань безпеки. Уважно огляньте порт і, якщо є сліди вологи, злегка просушіть його або залиште на кілька годин.

Також перевірте зарядний порт на наявність сміття та пилу. Для цього можна використовувати зубочистки або м’які щітки, але не використовуйте металеві предмети. Ви також можете оновити програмне забезпечення і скористатися бездротовою зарядкою. Якщо жоден з перерахованих вище способів не вирішив проблему, зверніться до сервісного центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.