Експерти перераховують, чого не варто робити зі смартфонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці перераховують низку речей, які не варто робити зі смартфонами. Якщо не дотримуватися рекомендацій, кажуть фахівці, здоров’я власника може значно погіршитися.

Для економії часу корисною порадою є вимкнення месенджерів у соціальних мережах та фільтрація всіх повідомлень. Не робіть екран занадто яскравим. Беріть смартфон до рук лише для виконання певних завдань.

Носити пристрій, не випускаючи його з рук, як на роботі, так і вдома, шкідливо. Тримайте гаджети в чохлах і за потреби перемикайте на беззвучний режим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не зберігайте їх у спальні, оскільки це спонукає користуватися ними перед сном. Це призводить до недосипання і погіршення самопочуття на наступний ранок. Зарядку вночі варто робити в іншій кімнаті, кажуть експерти. Також варто придбати звичайний будильник, а не активувати спеціальний додаток.

Не рекомендується читати електронні книги з мобільних пристроїв через ризик погіршення зору. Експерти також вважають, що безглуздо витрачати час на читання нескінченних сповіщень, тому слід обмежити кількість контактів і налаштувати індивідуальні сповіщення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.