Як збільшити швидкість Wi-Fi на смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви можете опинитися в ситуації, коли один смартфон може підключатися до інтернету, а інші пристрої не можуть – сучасний смартфон під управлінням Android або iOS може виступати в ролі точки доступу і підключати інші пристрої до інтернету. Таке можливо.

У цій статті описано три способи надання спільного доступу до мобільного інтернету на смартфоні з іншими пристроями.

Для смартфонів Android процедура дещо відрізняється залежно від моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-перше, вам потрібно увімкнути мобільний інтернет на вашому смартфоні. Далі перейдіть до “Налаштувань” і знайдіть розділ “Керування бездротовою мережею” (він також може мати назву “SIM-карта і мережа”). Виберіть опцію Режим модему або Точка доступу і виберіть спосіб підключення – USB, Wi-Fi або Bluetooth. Якщо ви використовуєте Wi-Fi, ви можете встановити пароль для захисту вашої бездротової мережі.

Ці налаштування дозволять іншим пристроям підключатися до вашого смартфону.

Якщо ви хочете підключити смартфон до комп’ютера через USB, спочатку підключіть смартфон за допомогою кабелю

У розділі “Налаштування” виберіть “Бездротові та мобільні мережі” та активуйте режим USB-модему. Виберіть це підключення в “Центрі управління мережами і загальним доступом” на вашому комп’ютері. Якщо інтернет не запускається автоматично на вашому комп’ютері, можливо, вам потрібно встановити драйвер.

На смартфонах iPhone під управлінням iOS перейдіть до розділу “Налаштування” і виберіть “Мобільний телефон”. Потім у розділі “Режим модему” увімкніть його. Якщо ця опція недоступна, зверніться до свого оператора, щоб переконатися, що вона включена у ваш тарифний план.

Якщо ви хочете підключити інші пристрої iOS до вашого iPhone, виберіть спосіб підключення через Bluetooth або Wi-Fi

Якщо ви підключаєтеся до комп’ютера через USB, спочатку встановіть iTunes і підтвердіть довіру до комп’ютера в діалоговому вікні “Чи можу я довіряти своєму комп’ютеру?”. Зверніть увагу, що наявність режиму модему може залежати від вашого тарифного плану.

Це корисно, якщо вам потрібне додаткове підключення до Інтернету на іншому пристрої, і може бути корисним у різних ситуаціях, наприклад, коли ви подорожуєте або не маєте стабільного Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.