Навіщо вимикати смартфон хоча б раз на тиждень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфон рекомендується повністю відключати на кілька хвилин або годин як мінімум раз на тиждень.

Реклама

Повне вимкнення смартфона на кілька хвилин або годин раз на тиждень збільшує термін служби акумулятора.

Експерт також зазначив, що вкрай важливо заряджати мобільний пристрій, коли рівень заряду батареї опускається нижче 75%.

“Якщо чекати позначки в 25% і нижче, це може скоротити здатність пристрою отримувати й утримувати заряд. Щоб батарея працювала в повному обсязі, рекомендується заряджати її вже за вищого рівня розряду, а не доводити до повної розрядки”, – сказав експерт.

За словами експерта, підвищити продуктивність телефону і знизити навантаження на процесор і оперативну пам’ять можна шляхом видалення непотрібних застосунків, фотографій, відео, документів і кешу від часто використовуваних месенджерів.

Біржовий також порадив вмикати режим енергозбереження, відключати голосового помічника та інші можливі сервіси, щоб знизити навантаження на батарею. За його словами, краще не заряджати остаточно розряджений телефон або пауербанк, поки він ще холодний. Починати зарядку слід тільки після того, як температура пристрою досягла 10 градусів або він нагрівся до кімнатної температури.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: