5 причин купити AirPods Pro 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге покоління AirPods Pro від Apple виводить бездротові навушники на новий рівень завдяки різноманітним додатковим функціям, які роблять загальний досвід ще кращим. Ось чому ви захочете взяти в руки AirPods Pro 2. Також ще рекомендуємо почитати порівняння цих навушників на сайті: https://y.ua/articles/1490

1. Покращені звукові функції

AirPods Pro 2 – це перша модель AirPods, яка пропонує новий чіп H2, що забезпечує покращений звук. Apple заявляє, що ви почуєте більш насичені баси та чистий звук у широкому діапазоні частот. Нова функція адаптивної прозорості дозволяє обробляти звук на пристрої, щоб краще зменшити гучний шум навколишнього середовища (наприклад, сирени), щоб ви могли краще чути музику і те, що відбувається навколо вас.

Активне шумозаглушення також ще краще, тому ви можете повністю відключити навколишні звуки і зосередитися на музиці. Дізнайтеся більше про те, що таке активне шумозаглушення і як воно працює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб забезпечити найбільш надійне прилягання та найкраще звучання, Apple тепер також пропонує нові силіконові вкладиші дуже маленького розміру. Ви можете спробувати малий, середній та великий набори.

Сенсорне управління на ніжці AirPods Pro також було налаштоване на краще. Регулюйте гучність легким свайпом вгору або вниз по навушнику. Натискайте на навушник, щоб перемикати музику, відповідати на телефонні дзвінки тощо.

2. Більший час автономної роботи

Час автономної роботи завжди важливий для бездротових навушників, і AirPods Pro 2 роблять значний стрибок вперед. Тепер навушники забезпечують до шести годин відтворення, що на 1,5 години більше, ніж у першому поколінні навушників.

У поєднанні з зарядним кейсом ви можете прослухати до 30 годин музики без підзарядки, що на цілих шість годин більше, ніж у AirPods Pro першого покоління.

3. Персоналізоване просторове аудіо

Новинкою AirPods 2 є персоналізоване просторове аудіо. Якщо ви ще не чули про просторове аудіо, обов’язково прочитайте нашу статтю про цю технологію.

Персоналізоване просторове аудіо працює в тандемі з камерою TrueDepth на iPhone, яка створює індивідуальний профіль залежно від розміру та форми вашої голови і вух. В результаті ви отримуєте більш індивідуальне звучання. Профіль буде синхронізовано на всіх ваших пристроях в одному обліковому записі iCloud.

4. Кращий чохол для зарядки

Кейс AirPods Pro 2 також має нові функції. Ви побачите нові отвори для динаміків на нижній частині кейса, які допоможуть вам знайти його, якщо ви його загубили, за допомогою програми Find My. Просто прислухайтеся до звуку. Окрім захисту від поту та води, у чохлі з’явилася нова петля для ремінця, щоб ви могли прикріпити його до сумки чи іншого місця, не використовуючи сторонній чохол.

5. Сумісність із зарядними пристроями MagSafe та Apple Watch

Хоча ви все ще можете заряджати AirPods Pro 2 за допомогою кабелю Lightning, бездротова зарядка набагато зручніша для багатьох користувачів. У попередній моделі ви могли використовувати будь-яку Qi-сумісну зарядну панель або навіть зарядний пристрій MagSafe для iPhone. Пізніші моделі оригінального чохла AirPods Pro підключалися безпосередньо до зарядного пристрою MagSafe.

Але тепер кожен, хто має Apple Watch, буде дуже радий почути, що AirPods 2 також можна заряджати за допомогою того ж шнура, який використовується для натільного пристрою. Це означає, що вам не потрібно буде носити з собою один кабель під час подорожей.

Регулюйте гучність за допомогою AirPods Pro

Завдяки персоналізованому просторовому звуку, покращеному часу автономної роботи та іншим функціям, AirPods Pro 2 забезпечують чудовий спосіб насолоджуватися музикою та багатьма іншими можливостями.

Якщо ви хочете отримати преміальний аудіо-досвід у невеликому корпусі, останнє покоління AirPods Pro важко перевершити.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.