Добірка смартфонів із потужною батареєю: 7 бюджетних варіантів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер – усе це не має значення, якщо вже до вечора рівень заряду майже на нулі. У цій добірці ми зібрали кілька варіантів бюджетних гаджетів з батареями ємністю 5 000 мАг і більше. Такій автономності позаздрять навіть флагмани.

TECNO Pova Neo 3

У TECNO Pova Neo 3 батарея еталонна для нашої добірки – 7 000 мАг. Тільки уявіть: цього вистачить на 50 годин прослуховування музики, 8 годин геймінгу або 20 годин перегляду відео. У комплекті з телефоном йде адаптер потужністю 33 Вт, здатний зарядити пристрій з 0 до 100% всього за дві години.

З інших переваг гаджета: безрамковий екран на 6,95 дюйма з роздільною здатністю FHD+, сучасний процесор, 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої. Якщо обсягу сховища стане мало, то його можна розширити за допомогою карти пам’яті microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера смартфона на 50 Мпікс для створення чітких знімків використовує технологію об’єднання пікселів. Щоб довести портретні фото до досконалості, в арсеналі пристрою є спеціальний режим для обробки знімків з промовистою назвою “Краса”.

Xiaomi Redmi 10 2022 року

Оновлений у 2022 році Xiaomi Redmi 10 – доступний смартфон для повсякденних завдань, оснащений потужною батареєю на 5 000 мАг. Після повної зарядки гаджет зможе пропрацювати протягом 30 годин у режимі розмови, 158 годин у режимі відтворення музики та 14 годин відео. Не забули і про актуальні режими зарядки – швидку на 18 Вт і зворотну на 9 Вт.

Гаджет отримав яскравий і контрастний дисплей з діагоналлю 6,5 дюйма та роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Завдяки частоті оновлення до 90 Гц ви отримуєте плавні та комфортні для зору анімації під час роботи з інтерфейсами екрана та мультимедіа.

Потужний процесор з 4 ГБ оперативної пам’яті легко впорається з роботою в режимі багатозадачності. А якщо ви фанат мобільного геймінгу, сміливо ставте високі налаштування графіки – Xiaomi Redmi 10 2022 не спасує перед такими навантаженнями. Вбудованої пам’яті в гаджеті – 64 ГБ. За необхідності обсяг сховища можна збільшити до 512 ГБ.

Фотоблок смартфона складається з чотирьох камер: основної на 50 Мпікс, ширококутної на 8 Мпікс, макрооб’єктива на 2 Мпікс і датчика глибини на 2 Мпікс. Ключова фішка камери – висока якість нічної зйомки. Навіть при слабкому освітленні Xiaomi Redmi 10 2022 видає чіткі і опрацьовані знімки.

HUAWEI Nova Y70

Цей спритний гаджет отримав величезний 6,75-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600×720 пікселів, який підходить для будь-яких завдань: від відеодзвінків та ігор до спокійного читання. Реалістична передача кольору, тонкі рамки дисплея і зовсім невеликий виріз під фронтальну камеру – ніщо не завадить вам насолоджуватися картинкою.

За продуктивність відповідає один з нових процесорів і 4 ГБ оперативної пам’яті. Знімає Huawei Nova Y70 на камеру з трьома об’єктивами. Роздільна здатність основної – 48 Мпікс. Цього вистачить для створення деталізованих знімків навіть у складних умовах освітлення. На додаток до неї – надширококутний сенсор із кутом огляду 120 градусів.

Huawei Nova Y70 може похвалитися і значною ємністю батареї – 6 000 мАг. У комплекті йде блок живлення на 22,5 Вт з опцією швидкого заряду – всього 10 хвилин зарядки вистачить на три години перегляду відео.

Realme C35

У тонкому і легкому корпусі цього гаджета ховається батарея на 5 000 мАг, якої достатньо для роботи пристрою протягом цілого дня. Однак якщо знадобиться, комплектний адаптер живлення з потужністю 18 Вт здатний зарядити батарею на 50% всього за півгодини. Якщо заряд наближатиметься до критично низького, гаджет перейде в режим суперенергозбереження, щоб ви залишалися на зв’язку максимально довго.

Телефон оснащений яскравим дисплеєм на 6,6 дюйма, який відображає реалістичні кольори з високою деталізацією. Основна камера на 50 Мпікс, є також макрооб’єктив і датчик глибини. Завдяки режимам серійної, нічної, панорамної та сповільненої зйомки ви зможете реалізувати всі ваші ідеї.

Realme C35 підтримує одночасне встановлення двох SIM-карт і карти пам’яті.

Infinix HOT 12 Play

Новачок на ринку мобільних пристроїв, який точно сподобається тим, кому важливо завжди залишатися на зв’язку і користуватися пристроєм тривалий час. Смартфон оснащений 6,82-дюймовий екраном з високою частотою оновлення в 90 Гц – для плавності анімації, потужним процесором і хорошим набором камер.

Батареї з ємністю 6 000 мАг вистачить на добу навіть при високих навантаженнях. Повного заряду акумулятора достатньо для безперервного прослуховування музики протягом 120 годин або 60 днів роботи в режимі очікування.

З цікавих фішок також можна виділити підтримку безконтактної оплати, об’ємний звук і можливість використання двох SIM-карт.

HONOR X7a

Цей смартфон просто ідеальний для перегляду контенту. У нього великий екран на 6,74 дюйма зі співвідношенням сторін 20:9 – видно навіть найдрібніші деталі. А завдяки частоті оновлення 90 Гц картинка та анімації завжди будуть плавними. Є темний режим екрана і режим електронної книги, які допомагають додатково економити заряд батареї.

До речі, про автономність пристрою. Якщо гаджет раптом розрядиться в невідповідний момент, лише 10 хвилин на зарядці дозволять йому працювати до трьох годин. Акумулятор забезпечить майже добу безперервного перегляду відео.

Незважаючи на великий екран і ємний акумулятор, смартфон досить компактний, його все ще зручно тримати однією рукою і розблокувати за допомогою сканера відбитка пальця, встановленого в бічній кнопці.

POCO C40

За яскравою зовнішністю цього бюджетного пристрою ховається батарея на цілих 6 000 мАг. Її вистачить на довгі години розваг: до 20 годин відтворення відео, до 86 годин прослуховування музики нон-стоп і до 32 годин розмов по телефону. Така вражаюча автономність робить POCO C40 ідеальним смартфоном для школяра, запасною “дзвонилкою” для виїзду на природу або телефоном для робочої SIM-карти. Не потрібно переживати, що гаджет розрядиться в найбільш невідповідний момент, а його власник залишиться без зв’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.