Як поліпшити сигнал на телефоні: 2 обов’язкових умови

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ніхто не любить залишатися без зв’язку з родиною чи друзями. Особливо, якщо телефон перестає ловити мережу, коли він знаходиться в робочому стані і все повинно бути нормально.

Перебої з мобільним сигналом можуть виникати не тільки в тому випадку, якщо ви знаходитесь далеко від вишки стільникового зв’язку. Портал Sun пропонує 2 простих рішення.Ці методи слід перевірити в першу чергу.

Як поліпшити сигнал мобільного зв’язку-Лайфхак

Спочатку спробуйте відключити всі непотрібні служби, якими ви зараз не користуєтеся. Зокрема, це наступні функції передачі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • NFC — Near Field Communication, функція для бездротової передачі даних;
  • Bluetooth;
  • Wi-Fi.

Експерти відзначають, що цей простий крок допоможе миттєво поліпшити сигнал стільникового зв’язку, оскільки ці сервіси можуть сповільнювати роботу мережі. Після відключення цих функцій перевірте якість сигналу мобільного зв’язку.

Наступним обов’язковим кроком є перевірка наявності оновлень програмного забезпечення. Ігнорування повідомлень про необхідність оновлення системного програмного забезпечення ставить пристрій під загрозу багатьох технічних проблем.

Як правило, оновлення допомагають їх вирішити. Якщо ви вимкнули автоматичний режим завантаження та встановлення такого програмного забезпечення, перейдіть до налаштувань і вручну перевірте наявність оновлень і встановіть їх, якщо цього не було зроблено раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.