Чому Power Bank має бути у кожного власника смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Power Bank – зручний портативний акумулятор, який може зарядити ваш смартфон один і більше разів. Є моделі, які менші за розміром ніж сам смартфон, такий девайс зручно носити навіть у кишені. Практика показує, що не у всіх є Power Bank – багатьом заряду вистачає на весь день, та й у багатьох громадських місцях є USB розетки, тому достатньо носити з собою дріт.

І ось тут ми підходимо до найголовнішого – для чого, наприклад, жителю мегаполісу Power Bank? Портативна батарея здатна захистити смартфон. Уявімо собі ситуацію. У вас розрядився гаджет і поблизу опинилася публічна USB розетка. Ви підключаєте дротом і… смартфон більше не працює. Таке буває – стрибок напруги і все. А ось якщо ви будете заряджати Power Bank від публічної розетки, то йому навряд чи щось буде, а якщо і буде, то вартість акумулятора в рази менша, ніж ремонт дорогого смартфона.

Також Power Bank корисний у тому випадку, коли смартфон розряджається на морозі навіть при 100% акумуляторі. Портативна батарея здатна оживити гаджет у подібних ситуаціях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.