Чим відрізняються китайські AirPods 3 від оригінальних

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods3 по праву вважається унікальною продукцією Apple, яка, проте, була швидко клонована китайськими виробниками. Доступна вартість підробок мимоволі приваблює до покупки. Щоб не нарватися на них, пропонуємо дізнатися чим відрізняється копія АірПодс від офіційної моделі.

Упаковка

Це перше, на що слід звернути увагу. Видимих ​​неозброєним поглядом відмінностей на лицьовій стороні коробки практично немає. Можна помітити різницю у чіткості зображення і як стікери при розтині упаковки, а саме похибки російського шрифту.

Зверніть увагу на серійний номер, який має відповідати оригінальному на сайті виробника. Але зациклюватись на цьому пункті не слід, оскільки навіть не активовані навушники не завжди є гарантом оригінальності. Тобто, китайські АірПодс продаються в добре підроблених коробках, які можна відрізнити від справжніх наклейок і шрифту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що всередині?

Головною особливістю оригінальних AirPods 3 вважається якісний звук та адаптивний еквалайзер з унікальною опцією відстеження рухів голови. Також продукція надійно захищена IPX4 від вологи та поту та підтримує бездротову зарядку. При розпакуванні коробки можна побачити мікрофони, акселерометри, датчики тактильного контакту та натискання.

У копій відразу впадає у вічі недбало встановлений порт ЗУ, контакти якого розташовані внизу пристрою, а чи не вгорі, як у оригіналі. Те ж саме можна сказати про шрифти, неакуратне розпливання пластику в зоні індикатора навушників. Колір упаковки зсередини відрізняється від офіційної білої версії. В іншому підроблені аксесуари зібрані непогано, і професіоналу відрізнити їх від оригіналу буде досить складно.

Порівняльні характеристики

Якість збірки у китайських аналогів грубіша. Але з опцією MagSafe обману немає – всі копії добре магнітя і підтримують функцію бездротової зарядки. Що стосується просторового аудіо з контролем руху голови, у підробок опція безумовно не функціонує. Музика може приглушуватися при зміні положення тіла, але особливого сенсу тут немає.

Якість звуку у китайських клонів нижча за середню. Управління працює із явними затримками. Самі навушники досить часто перемикаються до смартфону, що робить їх некомфортним використання. Офіційної гарантії на підроблені аксесуари також не передбачено.

Висновки

Невиразність управління, низька якість аудіо, відсутні фішки від компанії Apple і непередбачена гарантія – все це змушує задуматися над тим, чи варто витрачати гроші на аналог. Оригінальна версія навушників коштує не набагато дорожче, але вони незрівнянні за виконанням та якістю з підробленими копіями, при цьому на всі моделі поширюється гарантія виробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.