Є навіть на кнопковому: як прискорити зарядку телефона лише однією кнопкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасних мобільних пристроїв є одна неприємна особливість, яка здатна зіпсувати настрій навіть найтерпеливішій людині: телефони “сідають” і вимикаються в найнезручніший момент. Звичайно, вся відповідальність за це лежить на власнику, адже варто було б краще зарядити свій телефон. Однак бувають ситуації, коли це не завжди можливо, наприклад, через обмежений час для заряджання.

Для запобігання подібним неприємним ситуаціям у майбутньому, ви можете скористатися хитрим трюком, який прискорить процес зарядки вашого телефону. Основна ідея полягає в тому, що під час заряджання слід активувати одну просту функцію на вашому смартфоні. Навіть на кнопкових телефонах вона присутня.

Як прискорити зарядку телефона

Все досить просто: активуйте функцію “авіарежим”. У цьому випадку під час заряджання ваш телефон не встановлюватиме зв’язок з різними мобільними вежами, що дозволить зменшити навантаження на акумулятор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидкість процесу заряджання залежить від стану батареї та моделі смартфона, включаючи ємність акумулятора. Це може прискорити зарядку на 1,5%, 10% чи навіть 20%. Загалом, увімкнення режиму “В літаку” може заощадити від 10 до 15 хвилин, за умови, що ви не використовуєте пристрій під час зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTELEGRAF

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.