Навіщо потрібні оновлення Windows. Чи можна заборонити оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вашому ПК або ноутбуку є Центр оновлення Віндовс, де можна ввімкнути автоматичне встановлення оновлень. Таким чином вони не будуть відволікати вас від роботи. Однак у деяких випадках краще заборонити оновлення Віндовс.

Якщо ваш комп’ютер кладе або у вас спостерігаються проблеми із уповільненням роботи комп’ютерних ігор, це ознаки того, що автоматичні оновлення включати не слід. Важливо звернути увагу на ці ознаки та визначити оптимальний варіант дій для свого пристрою.

Чи варто вмикати автооновлення завжди

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У деяких ситуаціях доцільно вимкнути автооновлення Віндовс. При використанні мобільного інтернету завантаження оновлення розміром триста мегабайт буде коштувати дорого. При цьому користувачі зі швидким підключенням до інтернету практично не відчують оновлення.

Оптимальним рішенням є ручне встановлення найбільш важливих оновлень при використанні мобільного інтернету, а інші оновлення слід відкласти до появи безлімітного інтернет-з’єднання.

Таким чином, користувачі зможуть скористатися перевагами оновлення, уникнувши додаткових витрат.

Обережно:

Якщо ви використовуєте піратську версію Windows, вам потрібно відключати оновлення. В іншому випадку ви ризикуєте зіткнутися з відключеннями, чорними екранами, нахопити вірусів.

Нові оновлення закривають усі дірки в системі безпеки, які могли бути відкриті для шкідливого програмного забезпечення.

Крім того, вони підвищують продуктивність. Хоча деякі їх іноді незручні, підтримувати систему в актуальному стані потрібно. Щоб забезпечити безперебійну роботу, потрібно регулярно оновлювати її, а ще краще включати автоматику.

Рекомендації щодо оновлення

1. Регулярно перевіряйте наявність оновлень та встановлюйте їх вчасно. Microsoft випускає оновлення щомісяця, так що важливо стежити за їх наявністю та встановлювати якнайшвидше, щоб підтримувати свою систему в безпеці.

2. Можливі ситуації, коли виникають помилки, які можуть зашкодити вашу систему. Створення резервних копій допоможе уникнути таких неприємностей.

Тут ми писали: як зробити бекап комп’ютера, телефону та сайту. 3. Вивчайте відгуки та рекомендації інших користувачів перед переходом на нову версію. Хтось напевно вже намагався завантажити ті самі пакети оновлень Windows, зіткнувся з проблемами і поділився досвідом в інтернеті. Перегляд відгуків дозволить вам оцінити можливі наслідки та прийняти більш усвідомлене рішення щодо необхідності оновлення. Отже, відповідь на питання, чи оновлювати Windows, неоднозначна. Все залежить від ваших особистих потреб та переваг. Оновлення Windows може принести безліч плюсів, але також супроводжується ризиками та проблемами. Важливо зважити всі аспекти та прийняти рішення, ґрунтуючись на своїх індивідуальних обставинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.