Топ-4 ознаки того, що ваш телефон скоро зламається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існують чинники, які допоможуть вгадати і запобігти майбутнім технічним проблемам з вашим пристроєм ще задовго до його остаточної поломки. Які саме? Сьогодні ми про це розповімо.

Смартфон перезавантажується

Те, що телефон сам перезавантажується, часто стає основною проблемою і свідчить про можливий конфлікт програмного забезпечення системи. Статися це може на будь-якій стадії використання гаджета, і якщо таке спостерігається, то варто забити на сполох. Можливе рішення – спробувати скинути систему до заводських налаштувань. Але в більшості випадків це не зможе повністю усунути неполадку.

А ось діагностика і професійний ремонт здатні в ряді випадків відновити працездатність смартфона. Тому, якщо скидання налаштувань не допомагає, рекомендуємо звернутися в сервісний центр Pedant, де наші фахівці безкоштовно продіагностують несправний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран не реагує на дотики

Сенсорний екран будь-якого смартфона – це його ключовий елемент, і на жаль, але іноді він просто починає глючити. Проблеми з тачскріном можуть виникати через кілька років активної експлуатації і проявлятися різними способами. Наприклад, у багатьох користувачів виконання однієї команди призводить до активації іншої, або власники помічають випадкові натискання на екрані, а у третіх сенсор може перестати реагувати зовсім.

Усі ці випадки вказують на несправність у роботі тачскріна або дисплейного модуля загалом і їх зазвичай можна виправити тільки за допомогою повної заміни екрана. А в низці ситуацій простіше і дешевше придбати новий гаджет, який буде справно працювати, ніж ремонтувати старий.

Додатки на Андроїді постійно вилітають

Додатки, що злітають, можуть бути ознакою несправності в самому додатку або ж свідчити про неполадки операційної системи Android. Якщо пристрій видає постійні помилки і додатки закриваються без користувацької команди, це вже привід задуматися про видимі проблеми. Спроба скинути налаштування до заводських може допомогти виправити цю ситуацію.

Файли на девайсі не відкриваються

Накопичувач даних у системі смартфона піддається тисячам циклів запису і перезапису даних. Це може призвести до того, що файли на телефоні перестануть відкриватися. Симптоми можуть бути різні: брижі на фотографіях, неможливість переглянути завантажені відео та інші дані.

Якщо ви зіткнулися з цією несправністю, ми радимо вам створити резервну копію всієї важливої інформації на вашому гаджеті якнайшвидше і почати підшукувати новий смартфон для заміни. На жаль, зіпсовані файли в більшості випадків відновити неможливо, але у вас залишається шанс зберегти решту даних.

Крім цих ознак, варто звернути увагу на загальну роботу і не ігнорувати незрозумілі збої та помилки. Якщо виникають підозри в несправності телефону, не варто затягувати зі зверненням до сервісного центру або з вибором нового пристрою. Фахівці Педант.ру готові допомогти з діагностикою та ремонтом, а також дати поради щодо підбору нової моделі відповідно до індивідуальних потреб.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.