Як прискорити Wi-Fi на телефоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо на вашому смартфоні погано ловить Wi-Fi, то, не виключено, що причина криється в чохлі. Під час заряджання мобільного телефону рекомендується знімати чохол, але виявилося, що цей самий аксесуар може спричинити проблему з інтернет-з’єднанням.

Деякі матеріали, з яких зроблено чохол для гаджета, можуть вплинути на використання Wi-Fi і погіршити швидкість інтернету. Про це пише The Sun.

Перед тим, як вибрати чохол для смартфона, перевірте, з чого він виготовлений. За даними Tech Evaluate, більшість матеріалів корпусу, що використовуються сьогодні, не поглинатимуть або блокуватимуть сигнал Wi-Fi або стільникового зв’язку, але деякі, безумовно, можуть.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, метал – один із матеріалів, яких слід уникати користувачам. Сигнали Wi-Fi являють собою радіохвилі і є електромагнітними. У такому разі метал може поглинути сигнал і знизити швидкість передачі інтернету.

Додамо, що багато чохлів для телефонів зроблено зі шкіри, гуми, пластику або силікону. Подібні матеріали не матимуть негативного впливу на швидкість Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.