Експерт дав просту пораду, як за п’ять хвилин істотно прискорити Wi-Fi у вашій квартирі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В епоху інтернету важливо мати швидке з’єднання всередині будинку, адже це необхідно і для навчання, і для роботи, і просто для відпочинку. Однак іноді Wi-Fi не завжди “ловить” належним чином і працює повільніше, ніж зазвичай. Це може статися через те, що сигнал слабший у певних частинах вашого будинку або через перешкоди.

Щоб виправити цю ситуацію і продовжити перегляд веб-сторінок зі спокійною душею, можна використати швидкий та ефективний метод. Для цього вам знадобиться тільки роутер і кілька звичайних кроків.

Щоб посилити слабкий сигнал Wi-Fi і поліпшити покриття всього за 5 хвилин, досить вибрати гарне місце для маршрутизатора і переставити його туди. Не всі місця однаково підходять для роутера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рекомендується уникати розміщення маршрутизатора поруч із металевими предметами та пристроями, що випромінюють електромагнітні хвилі. Метал є основним порушником сигналу Wi-Fi, і його наявність поруч із маршрутизатором може бути причиною відсутності покриття мережі. Інші матеріали, включно зі склом, деревом, пластиком, пінопластом і картоном, також можуть заважати сигналу.

Ідеальним було б розмістити його в кімнаті, яку зазвичай використовують для підключення до мережі ноутбука або смартфона.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.